Moneycorp deschide o sucursală în România

Moneycorp deschide o sucursală în România

Johan_Gabriels_CEO_Moneycorp RomaniaMoneycorp a început să furnizeze servicii de plăți şi schimburi valutare din 1979 dintr-o singură locaţie de birouri din centrul Londrei. Grupul are peste 760 de angajaţi şi a realizat aproximativ 7,2 mil.de tranzacţii în 90 de valute în numele clienţilor săi în anul 2015. Moneycorp îşi continuă expansiunea internaţională, în 2016 deschizând Moneycorp România.
Sucursala locală îşi are sediul în Victoria Center, Bucureşti, unde deţine o echipă dedicată de vânzări şi suport pe vânzări, cu experienţă semnificativă în tranzacţionarea pe piaţa valutară şi specializată în relaţia cu clienţii.
„Sunt mândru să lansez acest brand financiar internaţional în România, având probabil cea mai bună echipă din piaţă. Obiectivul nostru este deservirea unei cote semnificative de piaţă, oferind preţuri extrem de competitive, servicii superioare din punct de vedere calitativ pentru clienţi şi o puternică platformă on-line de schimburi valutare şi plăţi. Ne adresăm în special companiilor locale mari şi întreprinderilor mici şi mijlocii, pentru care obţinerea unor cotaţii şi servicii personalizte competitive de la băncile cu care interacţionează este dificilă. Pentru o organizaţie care apreciază menţinerea unei relaţii strânse cu clienţii săi, într-o piaţă în curs de dezvoltare din punct de vedere al educaţiei financiare, am considerat important să avem o echipă profesionistă şi experimentată pe teren, capabilă să interacţioneze cu clienţii.” consideră Johan Gabriëls – CEO Moneycorp România.
Mark Horgan – CEO Grupul Moneycorp a declarat: „Suntem încântaţi să adăugăm Bucureştiul pe lista sucursalelor existente în afara Regatului Unit. Pe lângă sediul nostru central localizat în Londra, am deschis, de asemenea, birouri în Dublin, Madrid şi Miami. Moneycorp are o abordare unică cu privire la satisfacerea nevoilor tale valutare: noi ascultăm. Deşi sună evident, nu este întotdeauna cazul în livrarea de servicii. La Moneycorp, ne mândrim cu faptul că asigurăm produse şi servicii care satisfac nevoile clienţilor noştri într-un mod solid şi transparent. Excelenţa serviciului pentru clienţi este prioritatea afacerii noastre.”
Moneycorp este o compania autorizată şi reglementată de Financial Conduct Authority (FCA), iar sucursala din România este înregistrată la Banca Naţională a României. Pe parcursul lunii mai 2016, Moneycorp a obţinut licenţă bancară în Gibraltar, lucru care permite extinderea acesteia şi pe piaţa europeană – element cheie în strategia sa de creştere internaţională.

COMMENTS

WORDPRESS: 0
DISQUS: 0