MPR PARTNERS: DOI NOI PARTENERI LA BUCUREȘTI

MPR PARTNERS: DOI NOI PARTENERI LA BUCUREȘTI

MPR|Partners a început anul cu două promovări la nivel de partener în București, dând astfel un nou impuls echipelor de drept societar, servicii financiare, soluționarea disputelor și IT.

Daniel Alexie a fost promovat parteneri este specializat în fuziuni și achiziții, drept societar și servicii financiare, aspecte de reglementare și IT. Daniel este în cadrul firmei din anul 2016 și în Barou din anul 2014. Deține un portofoliu de clienți format din companii globale, importante grupuri de investiții, furnizori de servicii financiare și firme de avocaturpă internaționale. Daniel deține o diplomă de master (LL.M) în dreptul afacerilor de la Universitatea din București și i s-a atribuit premiul de excelență în telecom, IT și protecția consumatorului de către Finmedia, în anul 2021. Contribuie frecvent cu articole de specialitate în importante publicații naționale și internaționale.

Anca Băițan a fost promovată partener și deține experiență considerabilă în domeniile insolvență, faliment, litigii și arbitraje, în spețe naționale și internaționale. Se află în cadrul firmei din anul 2016 și în Barou din anul 2013. A asistat cu succes numeroși clienți în dispute pentru corporații și companii locale, autorități publice, firme de stat și ONG-uri. Deține o diplomă de master (LL.M) în drept privat din partea Universității București și a primit din partea Finmedia în anul 2021 premiul de excelență în insolvență, litigii și arbitraj. Anca publică adesea materiale în importante publicații naționale și internaționale.

„Ne-am consolidat departamentele în acești ani și salutăm contribuția colegilor noștri la managementul firmei. Este minunat, felicitări tuturor și apreciem experiența deținută în raport cu proiectele existente și viitoare” a declarat Gelu Maravela, partener fondator.

„Sunt convinsă că acest an va fi încărcat cu reușite și multe mutări de dezvoltare pe plan național dar și internațional. Firma noastră recunoaște și recompensează eforturile membrilor echipei și încurajează dezvoltarea profesională. Felicitări tuturor celor promovați și bun-venit călduros noilor noștri parteneri în linia de management” a spus Alina Popescu, partener fondator.

COMMENTS

WORDPRESS: 0
DISQUS: 0