MPR PARTNERS PROMOVEAZĂ ÎN BIROURILE DIN BUCUREȘTI ȘI LONDRA

MPR PARTNERS PROMOVEAZĂ ÎN BIROURILE DIN BUCUREȘTI ȘI LONDRA

MPR|Partners a început anul cu o promovare la nivel de partener în biroul din Londra și două promovări la nivel de management în București, consolidând astfel palierul de conducere al câtorva dintre ariile de practică vedetă ale firmei. Anunțate la nivel intern la sfârșitul anului trecut, toate promovările sunt efective începând cu 1 martie 2023.

Cristina Crețu a fost numită partener în cadrul biroului din Londra. Este expert în dreptul tehnologiei și protecția datelor, cu 20 de ani de experiență în sectorul TMT. A lucrat cu autoritatea de reglementare în domeniul telecomunicațiilor din România (ANCOM), a fost expert în reglementare în cadrul filialei din România a Deutsche Telekom, precum și director de reglementare și ofițer de protecție a datelor la Liberty Global în România, și până în prezent a fost consultant senior în domeniul tehnologiei și protecției datelor în cadrul birourilor MPR Partners din București și Londra. Cristina este, de asemenea, vicepreședinte al grupului de lucru pentru protecția datelor al Camerei de Comerț Americano-Române (AmCham), este copreședinte al grupului de lucru al firmei în cadrul Consiliului Național Român pentru Transformare Digitală și face parte din lista „Support Pool of Experts” a Consiliului European pentru Protecția Datelor. Atât în 2022, cât și în 2023, i s-a acordat premiul Lexology Client Choice pentru expertiza sa în domeniul protecției datelor. Cristina s-a alăturat firmei în ianuarie 2020. Cristina este frecvent intervievată de posturile naționale de televiziune și alte canale media pe teme legate de domeniile sale de expertiză.

Flavia Ștefura este în prezent managing associate în cadrul biroului din București al firmei, având peste 10 ani de experiență în domeniul juridic. Ea este un membru cheie al grupurilor de practică din domeniul tehnologiei și life siences din cadrul firmei, fiind implicată în principal în aspecte de proprietate intelectuală, tehnologie, protecția datelor, concurență și protecția consumatorilor. Anterior a făcut parte din firme de avocatură de top din România și în prezent consiliază clienți de profil înalt care activează în diverse sectoare precum tehnologie, life sciences, retail, FMCG, sectorul bancar și financiar. Flavia a primit premiul de excelență în domeniul proprietății intelectuale, în cadrul Galei Top Lawyers 2021 a Finmedia și este un colaborator constant al publicațiilor internaționale și locale, precum și gazda unor webinarii, fiind (co)autoarea a peste 20 de ghiduri și articole referitoare la tehnologie, proprietate intelectuală și confidențialitatea datelor. Pe lângă licența obținută la Universitatea Paris I Pantheon-Sorbonne, Flavia deține un master în dreptul european al proprietății intelectuale, la Universitatea din Stockholm, Suedia. S-a alăturat firmei în noiembrie 2018.

Diana Borcean este în prezent managing associate în cadrul biroului din București al firmei, principalele sale domenii de activitate fiind imobiliare și construcții, energie și resurse naturale, precum și corporate și M&A. Diana a gestionat cu succes tranzacții majore în diverse sectoare industriale și a coordonat cu pricepere echipa de avocați implicată. Diana se află în prima linie a evoluțiilor din domeniile sale de interes și este invitată în mod regulat să fie autoarea unor articole și a altor lucrări pentru publicații importante. Diana este membră a comitetelor de guvernanță corporativă cât și real estate ale Camerei de Comerț Americane în România (AmCham). S-a alăturat firmei în noiembrie 2018 și așteaptă cu nerăbdare să își extindă cunoștințele și expertiza în domeniul M&A, implicându-se în mai multe proiecte interesante și provocatoare.

„Lucrăm în permanență pentru a ne consolida firma și poziția pe piață, iar faptul că putem crește din propriile rânduri este pur și simplu splendid. Aceasta dovedește că munca și eforturile depuse dau cu adevărat roade. Felicitări colegelor noastre pentru dezvoltarea lor profesională.” Gelu Maravela, Avocat asociat fondator

„Aceste promovări sunt o veste excelentă pentru ambele noastre birouri și cred că restul anului va fi foarte aglomerat atât la București, cât și la Londra. Felicitări pentru realizări și continuați să faceți treabă bună!” Alina Popescu, Avocat asociat fondator

Informații despre MPR|Partners sunt disponibile la http://mprpartners.uk (biroul din Londra) și la http://www.mprpartners.com (biroul din București).

COMMENTS

WORDPRESS: 0
DISQUS: 0