-->

NNDKP asistă International Game Technology PLC (IGT) în legătură cu achiziția iSoftBet

NNDKP asistă International Game Technology PLC (IGT) în legătură cu achiziția iSoftBet

Nestor Nestor Diculescu Kingston Petersen (NNDKP) a asistat cu succes International Game Technology PLC (IGT), unul dintre liderii globali în industria de gaming, în cadrul unei tranzacții multijurisdicționaleprivind achiziția iSoftBet, furnizor de jocuri online și agregator de conținut. Tranzacția a vizat jurisdicțiile Cipru, Cehia, Malta, România și Marea Britanie, având o valoare totală de aproximativ 160 de milioane de euro.

NNDKP a acordat asistență juridică în legătură cu  aspectele de drept românprivind entitatea locală și a fost implicată în toate etapele tranzacției, de la efectuarea analizei dedue diligence și negocierea documentațieiaferente, până la finalizarea cu succes a acesteia și înregistrarea transferului de părți sociale la autoritatea competentă.

Echipa de bază a NNDKP implicată în proiect a fost alcătuită din Răzvan Vlad, Partener, Practica deCorporate/M&A, și Vlad Anghel, Asociat Senior în cadrul aceleiași practici, care au colaborat cu o echipă mixtă de avocați din firmăcu privire la diferite aspecte de interes pentru tranzacție.

NNDKP își reafirmă angajamentulde a acorda asistență clienților din industria de gaming, un domeniu foarte dinamiccare ne stimulează să regândim felul în care se desfășoară în mod tradițional tranzacțiile M&A.Dorim să mulțumim echipei IGT pentru oportunitatea de a contribui la un proiect ambițios ce va consolida prezența pe piață și capabilitățile Grupului IGT. Mulțumim, de asemenea, colegilor de la Wachtell, Lipton, Rosen & Katz, care au acționat ca Global Legal Counsel pentru IGT, și echipei Firon Bar Nir, consultanții juridici ai vânzătorului, pentru o colaborare excelentă pe toată durata tranzacției”, a declarat Răzvan Vlad, Partener în cadrul practicii de Corporate/M&A, NNDKP.

COMMENTS

WORDPRESS: 0
DISQUS: 0