NNDKP și Cornerstone Communications : o nouă alianță pe piața serviciilor profesionale din România

NNDKP și Cornerstone Communications : o nouă alianță pe piața serviciilor profesionale din România

Nestor Nestor Diculescu Kingston Petersen (NNDKP), una dintre cele mai mari firme independente de avocatură din Europa Centrală și de Est, cu sediul în București, România și Cornerstone Communications, o companie de relații cu investitorii și un generator de parteneriate între companii și investitori, cu prezență în Europa Centrală și de Est, anunță stabilirea unei alianțe. Prin intermediul acestei alianțe, ce a intrat în vigoare la data de 26 februarie 2018, ambele firme vor acorda consultanță companiilor în căutare de servicii complementare și asistență profesională bazată pe o experiență aprofundată. Prin această colaborarea ne propunem să sprijinim companiile în vederea optimizării financiare, extinderii către piețe noi, identificarea și fructificarea unor noi posibilități de creștere economică, organică ori prin fuziuni și achiziții (M&A), stabilirea de diverse parteneriate în piață și a creșterii valorii acestora, în cazul în care o companie este listată sau intenționează să se listeze.

Alianța dintre NNDKP și Cornerstone Communications este construită pe o abordare unică în ceea ce privește serviciile ce aduc valoare clienților, în care consultanța și consilierea sunt întotdeauna însoțite de implementarea de soluții concrete, conducând la o îmbunătățire a operațiunilor companiilor și la dezvoltarea lor strategică.

NNDKP oferă servicii complexe în dreptul afacerilor (tranzacții pe piața de capital, fuziuni și achiziții, asistență privind aspectele de reglementare, consultanță fiscală), iar Cornerstone Communications oferă o gamă largă de servicii în domeniul relațiilor cu investitorii, comunicare financiară, diversificarea bazei de investitori și asistență în cadrul tranzacțiilor.

Ambele organizații au drept obiectiv furnizarea de consultanță la cele mai înalte standarde profesionale și își propun să valorifice sinergiile identificate și să ofere servicii complementare către toate segmentele pieței: companii recent înființate, întreprinderi mici și mijlocii, companii mari, inclusiv cele listate, din diverse sectoare și ramuri ale economiei.

O firmă de avocatură modernă trebuie să integreze profesionalismul său remarcabil într-un context mai larg cu scopul de a asista clienții în cel mai potrivit mod în acest mediu competitiv și internațional. Integrăm vectori de business noi în modelul nostru de afaceri, consolidându-ne poziția de promotor al avocaturii de business din România„- a declarat Ion Nestor, Partener Senior și Partner Coordonator al NNDKP.

Creăm un model inovator de cooperare, care ne așteptăm să genereze beneficii suplimentare pentru clienții noștri. Această alianță este cimentată de obiectivele comune, de competențele complementare și de aceeași părere privind evoluția lumii afacerilor”- a declarat Ludwik Sobolewski, co-fondator al Cornerstone Communications.

Firmele partenere își vor desfășura activitatea în clădirea Globalworth Tower din București, un simbol arhitectural al capitalismului modern din România.

COMMENTS

WORDPRESS: 0
DISQUS: 0