Nou CEO interimar la Intracom Telecom

Nou CEO interimar la Intracom Telecom

Intracom Telecom, furnizor global de sisteme și soluții de telecomunicații, anunță numirea lui Kartlos Edilashvili în funcția de Director General interimar (CEO) al Intracom Telecom Group în locul lui Mohamed Ahmed, care a renuntat la poziția sa de Director General (CEO) din motive personale.
Edilashvili s-a alăturat grupului Intracom Telecom în 2013 în calitate de Director de Audit Intern și membru al Consiliului de Administrație. Are o experiență de peste 20 de ani în funcții de top management în organizații internaționale și a ocupat diferite funcții diplomatice pentru Republica Georgia.
Comentând numirea sa, Kartlos Edilashvili a spus: „Este privilegiul meu să devin un lider al echipei profesioniste a Intracom Telecom și aștept cu nerăbdare să continui să activez pentru progresul companiei pentru a dezvolta în continuare toate activitățile existente și pentru a consolida imaginea companiei noastre ca una dintre companiile lider in tehnologii și inovatie din țară, in zona regionala mai largă și nu numai ”.

COMMENTS

WORDPRESS: 0
DISQUS: 0