Nyerges & Partners își consolidează practicile de Banking & Finance și Fuziuni & Achiziții prin cooptarea Carolinei Baloleanu

Nyerges & Partners își consolidează practicile de Banking & Finance și Fuziuni & Achiziții prin cooptarea Carolinei Baloleanu

Nyerges & Partners anunță consolidarea expertizei firmei în domeniile Banking & Finance și Fuziuni & Achiziții prin cooptarea Carolinei Baloleanu. Fost Partener în cadrul unei firme internaționale de avocatură, Carolina are o experiență de peste 12 ani în sectorul bancar și financiar, acționând atât de partea finanțatorilor, cât și de cea a împrumutaților. Totodată, Carolina are o expertiză vastă în fuziuni și achiziții, fiind implicată în tranzacții importante pe piața din România.

Cooptarea Carolinei în cadrul Nyerges & Partners reprezintă un pas important în dezvoltarea echipei noastre și confirmă angajamentul nostru de a atrage avocați de top. Carolina este un avocat de excepție, cu o experiență profesională de peste un deceniu într-o firmă de avocatură internațională. Expertiza ei vastă în domeniile Banking & Finance și Fuziuni & Achiziții va contribui semnificativ la consolidarea capacităților noastre în aceste arii de practică esențiale pentru activitatea clienților noștri. Mă bucur să o avem alături și aștept cu nerăbdare să lucrăm împreună în proiecte importante”, a declarat Mihaela Nyerges, Managing Partner.

Sunt încântată că m-am alăturat Nyerges & Partners, o echipă de profesioniști talentați și muncitori, dedicată să ofere servicii juridice de înaltă calitate și să cultive un mediu de lucru prietenos. Abia aștept să contribui la succesul clienților noștri și la dezvoltarea Nyerges & Partners„, a adăugat Carolina Baloleanu.

Fondată de avocați de renume, cu aproape două decenii de experiență în firme de avocatură de top, Nyerges & Partners este o firmă de avocatură care oferă servicii complete, fiind specializată în fuziuni și achiziții, energie și resurse naturale, drept imobiliar și urbanism, construcții, finanțări (inclusiv scheme de sprijin nerambursabile) și drept societar. Echipa noastră îmbină standardele profesionale ridicate și expertiza dobândite în firme de avocatură de prim rang cu flexibilitatea și responsivitatea unei case de avocatură de tip boutique. Clienții apreciază angajamentul nostru pentru calitate, buna înțelegere a industriilor în care activăm și orientarea noastră către identificarea de soluții eficiente.

COMMENTS

WORDPRESS: 0
DISQUS: 0