Ofertă specială: reduceri de dobândă de până la 3 puncte procentuale la creditele de nevoi personale fără ipotecă oferite de UniCredit Consumer Financing

Ofertă specială: reduceri de dobândă de până la 3 puncte procentuale la creditele de nevoi personale fără ipotecă oferite de UniCredit Consumer Financing

În luna cadourilor, UniCredit Consumer Financing propune clienților o ofertă cu reduceri de dobânzi pentru produsele de creditare de nevoi personale fără ipotecă, în lei, cu dobânzi fixe, valabilă în perioada 6 decembrie – 23 decembrie 2022.

Concret, în acest interval, clienții pot accesa produsele UniCredit Consumer Financing cu dobânzi fixe, de tip Credit de Realizări Personale, Credit de Refinanțare și Credit Verde fără Ipotecă, beneficiind de reduceri de dobândă aplicate gradual, în funcție de tranșele de sume împrumutate și de îndeplinirea anumitor condiții, începând de la 0,5 puncte procentuale pe an reducere pentru sume împrumutate între 100.000 și 150.000 de lei și până la 3 puncte procentuale pe an reducere pentru sume împrumutate cuprinse între 1.500 si 19.999 de lei.

Sorin Drăgulin, Președintele Directoratului UniCredit Consumer Financing: „În întâmpinarea Sărbătorilor, în perioada în care pregătim cadourile pentru cei dragi și, de ce nu, pentru noi înșine, ne susținem clienții printr-o nouă campanie cu dobânzi reduse față de dobânzile standard la Creditele de Realizări Personale fără ipotecă în lei cu dobândă fixă. Mai mult, promoția UniCredit Consumer Financing este accesibilă clienților noștri inclusiv direct din aplicația Mobile Banking de la UniCredit Bank, la orice oră, de oriunde, fără drumuri la bancă și, în același timp, în condiții prietenoase cu mediul – fără hârtie imprimată, totul derulându-se digital și în siguranță”.

Spre exemplu, pentru un Credit de Realizări Personale cu dobândă fixă accesat în perioada de valabilitate a ofertei, dobânda anuală fixă este de 7,49% (redusă de la 7,99%/an) pentru sume împrumutate între 100.000 și 150.000 de lei și de 10,99% (redusă de la 13,99%/an) pentru sume împrumutate cuprinse între 1.500 și 19.999 de lei, în condițiile: (i) încasării la acordarea creditului și pe toată durata creditului a veniturilor în cont deschis la UniCredit Bank (detalii despre Condiția de rulaj lunar pe www.unicredit.ro/credit), (ii) atașării unei asigurări de viață și (iii) refinanțării unui credit acordat de o altă instituție de credit/instituție financiară nebancară din România sau sucursale ale lor din România sau achiziționării unui Card de Credit UniCreditCard Principal sau Premium.

Detalii privind reducerile de dobândă promoționale și tranșele de sume împrumutate pot fi regăsite în orice sucursală UniCredit Bank și pe www.unicredit.ro/credit. Pe site-ul www.unicredit.ro pot fi consultate mai multe detalii pentru Creditul de Realizări Personale, Creditul de Refinanțare și Creditul Verde fără Ipotecă.

Oferta de Credite de Realizări Personale este disponibilă atât în rețeaua de sucursale a UniCredit Bank, putând fi accesată și din Mobile Banking, cât și prin intermediul InfoCenter UniCredit Bank (+40 21 200 2020 apel tarif normal în rețeaua fixă Orange Romania Communications; *2020 apel tarif normal în rețelele mobile Orange, RCS&RDS, Telekom Mobile, Vodafone).

Exemplu reprezentativ: pentru un Credit de Realizări Personale oferit de UniCredit Consumer Financing IFN S.A. (ca urmare a îndeplinirii criteriilor de eligibilitate) prin UniCredit Bank S.A. („Banca”, intermediar de credit cu titlu auxiliar exclusiv al creditelor oferite de UniCredit Consumer Financing IFN S.A.), de 80.000 Lei, pe 60 luni, în rate egale, cu asigurare de viață cu prima de asigurare unică finanțată* (adăugată la valoarea creditului, rezultând o valoare împrumutată de 84.800 lei)/ cu asigurare de viață cu prima de asigurare lunară**/ fără asigurare de viață: dobânda anuală fixă este de 7,49% / 7,49% / 9,49%, comision analiză dosar 420 Lei, eșalonat pe durata creditului în plăți lunare (perceput doar în cazul acordării creditului), comision lunar de administrare credit 0 Lei, comision lunar administrare cont curent la UniCredit Bank S.A. 10 Lei/luna, rată lunară 1.716 Lei / 1.699,27Lei (include și cost asigurare de viață) / 1.699,50 Lei, valoarea totală plătibilă 102.960,11 Lei/ 101.955,86Lei/ 101.969,91 Lei, DAE 8,47 (calculată la valoarea totală împrumutată de 84.800 Lei)/ 10,74%/ 10,74%. Pentru exemplul de calcul reprezentativ și ipoteza de calcul DAE prezentate a fost luat în considerare comisionul de administrare cont curent care face parte din Oferta standard pentru serviciile de plată cont curent și tranzacții oferita de Bancă, în valoare de 10 Lei/lună.
*Prima unică de asigurare de viață finanțată de Împrumutător este calculată ca procent de 0,1% din valoarea creditului de 80.000 lei și înmulțită cu perioada de creditare de 60 luni. Costul finanțării de către Împrumutator a primei unice de asigurare de viață este 1.004,10 Lei, calculat prin aplicarea ratei dobânzii de 7,49%/an la valoarea din credit reprezentând prima unică de asigurare de 4.800 de Lei finanțată de Imprumutator, rezultând o valoare împrumutată de 84.800 lei.
**Costul asigurării primei lunare este de 80 Lei pe lună, calculată ca procent de 0,1% din valoarea creditului din exemplul de mai sus.

Oferta de dobândă exemplificată de 7,49%/an presupune: (i) atașarea unei asigurări de viață (ii) îndeplinirea Condiției de rulaj lunar al veniturilor către un cont deschis la UniCredit Bank SA la acordarea creditului și pe toată durata contractului de credit, (iii) refinanțarea unui credit acordat de o altă instituție de credit/instituție financiară nebancară din România sau sucursale ale lor din România sau achiziționarea unui Card de Credit UniCreditCard Principal sau Premium. Pentru acordarea creditului trebuie încheiat un contract de cont curent cu Banca, în cazul în care clientul nu are deja un cont curent deschis la Bancă. Costul aferent contului curent este suportat de client și perceput de către Bancă, în funcție de produsul ales, conform Listei de Comisioane și Dobânzi Clienți Persoane Fizice ce poate fi regăsită pe www.unicredit.ro, împreună cu toate detaliile despre deschiderea contului curent.

În cazul în care clientul dorește să atașeze produsului de credit și un produs de asigurare de viață, poate consulta detaliile și costurile aferente pe www.ucfin.ro, în secțiunea “Asigurari”. Asigurarea de viață este emisă de Generali Romania Asigurare Reasigurare S.A. prin intermediul UniCredit Consumer Financing IFN SA, în calitate de agent de asigurare auxiliar înregistrat la Autoritatea Supraveghere Financiară cu numărul RAJ 502078
Decizia de creditare aparține exclusiv UniCredit Consumer Financing IFN S.A., Creditorul rezervându-și dreptul de a solicita, după caz, orice documente necesare în analiza de creditare, conform normelor sale interne și reglementărilor legale in vigoare.

COMMENTS

WORDPRESS: 0
DISQUS: 0