OMNIASIG a încheiat un parteneriat cu AVIS România prin care asigurații RCA beneficiază de mașină la schimb pe perioada reparației

OMNIASIG a încheiat un parteneriat cu AVIS România prin care asigurații RCA beneficiază de mașină la schimb pe perioada reparației

OMNIASIG Vienna Insurance Group a încheiat un parteneriat cu compania de rent-a-car AVIS România, în avantajul asiguraților* și păgubiților, în baza unei polițe RCA OMNIASIG. Prin această colaborare, asiguratul sau păgubitul poate beneficia, conform legislației în vigoare, de o mașină închiriată de la AVIS Romania, în baza unei polițe RCA emise de OMNIASIG, în zilele în care mașina sa este imobilizată în service** pentru reparații. Acest cost, în limita prevederilor legale, este suportat de către OMNIASIG și oferă posibilitatea închirierii unei mașini dintr-o clasă similară cu cea a vehiculului avariat. Mașinile oferite spre închiriere în cadrul acestei colaborări sunt noi, cu o gamă variată de mărci și modele, verificate tehnic înainte de fiecare închiriere.

Siguranța și grija față de clienții noștri sunt prioritare, iar OMNIASIG face toate demersurile necesare pentru a le oferi acestora servicii complete, de calitate și inovatoare. Ne dorim ca experiența clienților în relația cu produsele și serviciile noastre să fie cât mai plăcută, mai ales în momentele dificile pentru ei.

Pentru a beneficia de această facilitate, asiguratul / păgubitul poate apela direct la AVIS Romania: email: omniasig@avisbudget.ro sau telefon: +4021.210.43.44, +40722.555.772.

COMMENTS

WORDPRESS: 0
DISQUS: 0