OMNIASIG a plătit o despăgubire de peste 2,1 milioane lei companiei SIDE GRUP, în urma unui incendiu

OMNIASIG a plătit o despăgubire de peste 2,1 milioane lei companiei SIDE GRUP, în urma unui incendiu

OMNIASIG Vienna Insurance Group este alături de clienții săi în momentele neplăcute și face toate demersurile necesare pentru soluționarea rapidă a daunelor, în vederea susținerii continuității activității asiguraților săi. Astfel, compania a plătit la finalul lunii decembrie 2021 o despăgubire în valoare de peste 2,1 milioane lei companiei SIDE GRUP SRL, intermediar în comerțul cu produse nealimentare, în urma unui incendiu izbucnit în vecinătate, la finalul lunii septembrie 2021. Din păcate, în urma acestui incendiu au ars în totalitate stocurile de marfă ale firmei asigurate.

În urma acestui incendiu au fost deschise două dosare de daună, unul pentru stocul de marfă și unul pentru pierderile de profit apărute în urma inactivității firmei. Pachetul de Asigurări deținut de firmă și în baza căruia au fost deschise dosarele cuprinde două secțiuni:

  • asigurarea de incendiu și alte riscuri, prin care sunt asigurate clădirile de birouri și depozitele, împreună cu mijloacele fixe și stocurile de marfă
  • asigurarea de pierderi din exploatare, rezultate din întreruperea activității (Business interruption).

Un astfel de pachet de asigurări oferă protecție completă unei afaceri și garanția continuității activității, indiferent de ce eveniment nefericit și neprevăzut ar putea apărea.

Daunele plătite de OMNIASIG în acest caz au vizat atât stocul de marfă în integralitate, cât și pierderea de profit înregistrată de firmă în urma incendiului, pentru o perioadă asigurată de trei luni.

Obiectivul principal al OMNIASIG este de a oferi servicii rapide și la cel mai înalt nivel de calitate în soluționarea și plata daunelor. Astfel, specialiștii OMNIASIG au oferit suport pe tot parcursul procesului de soluționare a dosarului, astfel încât timpul de plată a despăgubirii să fie cât mai rapid.

COMMENTS

WORDPRESS: 0
DISQUS: 0