OMNIASIG acordă reduceri la asigurările Casco și RCA, în cazul unui istoric fără sancțiuni al clientului

OMNIASIG acordă reduceri la asigurările Casco și RCA, în cazul unui istoric fără sancțiuni al clientului

OMNIASIG Vienna Insurance Group continuă dezvoltarea de soluții create în beneficiul clienților săi și recompensează comportamentul responsabil în trafic printr-o nouă facilitate oferită pentru asigurările auto – Casco și RCA. Astfel, persoanele fizice care, la momentul solicitării unei oferte pentru o poliță de asigurare RCA sau Casco, prezintă un istoric de sancțiuni fără abateri în ultimii doi ani, document emis de Poliția Rutieră, vor beneficia de următoarele reduceri:

  • RCA:reducere de 5% din prima aferentă poliței
  • Casco: reducere de 7% din prima aferentă poliței
  • În cazul achiziției celor două polițe în același timp, pentru același autovehicul,clienții pot beneficia de o reducere de 10% aplicată primelor aferente celor două polițe.

OMNIASIG s-a implicat mereu în susținerea și promovarea unui comportament responsabil în trafic, în vederea reducerii accidentelor pe șoselele din România. Astfel, considerăm că esteresponsabilitatea noastră de a promova și de a încuraja un comportament rutier corect, prin strategia companiei în ceea ce privește linia asigurărilor auto. Cunoaștem cu toții faptul că la nivel european România prezintă, statistic, unul dintre cele mai ridicateriscuri în trafic, iar prin acest demers urmărim să sprijinim și să stimulăm responsabilitatea la volan și recompensăm astfel asigurații care prezintă dovada acestei responsabilități, pentru un trafic mai sigur”, a declarat Mihai Tecău, Președinte DirectoratOMNIASIG Vienna Insurance Group.

Pentru acordarea acestor reduceri, clienții trebuie să nu fi primitnicio sancțiune în trafic, în ultimii doi ani, din partea Poliției Rutiere. Istoricul de sancțiuni este un formular standard, eliberat de către Poliția Română în urma unei cereri individuale, formular care cuprinde evidența permiselor de conducere reținute și a sancțiunilor aplicate conducătorilor auto. Modelulde cerere poate fi regăsit pe pagina web a Poliției Rutiere, la secțiunea cereri tipizate, punctul 3, Anexa 2. Formularul standard emis de Poliția Rutieră nu trebuie să fie mai vechi de 30 de zile în momentul solicitării unei oferte pentru o poliță de asigurare.

Istoricul poate fi obținut în urma unei cereri către Poliția Rutieră în raza căreia titularul permisului de conducere are reședința.

De asemenea, având în vedere prevederile Legii nr. 20/2022 privind completarea Ordonanţei de urgenţă a Guvernului nr. 195/2002 privind circulaţia pe drumurile publice, OMNIASIG este în pregătiri și pentru a recompensa clienții care vor face dovada parcurgerii unui curs de formareînvedereapregătiriispecialeprivindconducere auto defensivă.

COMMENTS

WORDPRESS: 0
DISQUS: 0