OTP Bank România a lansat creditul ipotecar de achiziție cu dobândă fixă în primii cinci ani

OTP Bank România a lansat creditul ipotecar de achiziție cu dobândă fixă în primii cinci ani

OTP Bank România a lansat creditul ipotecar cu dobândă fixă în primii cinci ani. Produsul vine în întâmpinarea tendinței pieței bancare privind oferta de creditare adresată persoanelor fizice pentru investiții imobiliare și achiziții, fiind totodată aliniat cu strategia de creștere a numarului de clienţi şi de diversificare a ofertei de credite acordate de OTP Bank România.

Printre caracteristicile noii oferte de creditare se numără posibilitatea de a opta pentru dobândă fixă în primii cinci ani și o dobândă variabilă formata din IRCC + marjă fixă pentru restul perioadei de creditare, dar și oferirea unei reduceri a ratei de dobândă pentru virarea venitului în contul curent deschis la OTP Bank România.

 

Credit ipotecar achiziție imobil
Tip produs Rata de dobândă fixă în primii 5 ani Formula ratei de dobanda dupa primii 5 ani DAE*
Standard 6.75% IRCC + marja fixa de 4.09 7%
Cu Virare venit in contul deschis la OTP Bank 6.15% IRCC + marja fixa de 3.49 6.36%

* DAE este calculat pentru suma de 246.000 RON pe o perioadă de 300 luni

 „Lansarea creditului ipotecar de achiziție cu dobândă fixă în primii cinci ani se aliniază strategiei OTP Bank România de a oferi clienţilor noştri o gamă diversificată de produse din care îl pot alege pe cel mai potrivit profilului lor de risc şi nevoilor proprii. Am fost desemnați Banca Anului și am obținut premiul pentru Cel mai bun credit ipotecar în cadrul Galei Asociației Române a Brokerilor de Credite (ARBC), ediția a IV-a, 2019., ca atare, ne-am propus să rămânem în continuare cei mai buni şi să evoluăm în această direcție”, a declarat Roxana Hidan, Deputy CEO Divizia Retail, în cadrul OTP Bank România.

COMMENTS

WORDPRESS: 0
DISQUS: 0