OTP Bank România a semnat un parteneriat cu Universitatea din București

OTP Bank România a semnat un parteneriat cu Universitatea din București

universitateaOTP Bank România a semnat un parteneriat cu Universitatea din București, prin care banca facilitează plata salariilor angajaţilor Universităţii. Reprezentanţii celor două instituţii intenţionează să extindă colaborarea prin noi instrumente care vor răspunde cerinţelor operaţionale ale Universității privind posibilitatea ȋncasarii taxelor universitare prin acceptarea la plată a cardurilor bancare emise de către instituţiile financiare din România şi din străinătate.

Serviciul de acceptare la plată a cardurilor, care ar urma să fie dezvoltat de către OTP Bank în cadrul acordului de parteneriat cu Universitatea din București, va putea facilita încasarea diverselor taxe de studii şi a taxelor aferente altor servicii prin intermediul oricărui tip de card Visa sau MasterCard, utilizând tehnologii de ultimă oră. Principalele componente ale serviciului de acceptare carduri oferit de OTP Bank România vor include:

  • Instalarea echipamentelor POS în casieriile Universităţii din Bucureşti;
  • Implementarea serviciilor e-commerce, pe website-ul www.unibuc.ro;
  • Instruirea personalului Universităţii cu privire la efectuarea ȋncasărilor de taxe universitare prin carduri prin intermediul POS şi e-commerce;
  • Servicii de asistenţă tehnică, disponibile 24h/24, 7 zile pe saptămână.

De asemenea, parteneriatul dintre Universitatea din București şi OTP Bank Romȃnia cuprinde și o componentă educaţională. Astfel, OTP Bank va asigura stagii de practică pentru studenţi, va participa la cursuri și conferințe, prin specialiștii săi și se va putea implica în realizarea de studii de cercetare.

„Credem cu tărie în necesitatea dezvoltării educației financiare a noii generații şi, de aceea,  investiția în educație reprezintă o prioritate asumată pentru noi, dezvoltând proiecte în sfera aceasta, în special prin internediul Fundației noastre, Dreptul la Educație. Prin parteneriatul cu Universitatea din București, dorim să oferim servicii și soluții tehnice eficiente și în acord cu necesitățile instituției. Avem în vedere o colaborare pe termen lung, pe parcursul căreia să dezvoltăm, treptat, noi facilități care să asigure beneficii vizibile pentru studenți, dar și pentru cadrele didactice ale Universității.”, declară László Diósi, CEO, OTP Bank România şi Președinte al Fundației Dreptul la Educație.

„Salutăm deschiderea OTP Bank de a pune la dispoziția Universității din București servicii de eficientizare a proceselor financiare. Acest proiect înseamnă un pas înainte spre implementarea unor mijloace moderne la toate nivelurile de desfășurare a activității noastre. O componentă importantă o reprezintă oportunitatea de extindere a acestei colaborări prin noi instrumente și soluții pentru studenți, prin care aceștia să își dezvolte competențele practice.”, declară prof. univ. dr. Mircea Dumitru, Rectorul Universității din București.

OTP Bank România, subsidiară a OTP Bank, cel mai mare grup bancar independent din Europa Centrală şi de Est, este un furnizor integrat şi auto-finanţat de servicii financiare. Cu o abordare definită prin responsabilitate, angajament şi profesionalism, OTP Bank România înțelege nevoile clienților şi contextul actual al pieţei şi este un partener de încredere în furnizarea de servicii financiare.

OTP Bank oferă servicii financiare universale în Ungaria, România, Muntenegru, Croaţia, Bulgaria, Rusia, Ucraina, Slovacia şi Serbia, pentru mai mult de 13 milioane de clienţi, prin intermediul unei reţele teritoriale de aproape 1500 de unităţi, ATM-uri şi canale electronice.

COMMENTS

WORDPRESS: 0
DISQUS: 0