-->

Parteneriat BRD Sogelease – Groupama Asigurări pentru finanţarea şi asigurarea echipamentelor non-auto

ifn24

BRD Sogelease IFN SA şi Groupama Asigurări au lansat un pachet de finanţare şi asigurare pentru echipamente de tip non-auto, poliţele aferente acestui pachet fiind intermediate de Marsh România.

Parteneriatul dintre BRD Sogelease şi Groupama Asigurări presupune promovarea unui pachet de finanţare şi asigurare pentru o gamă vastă de echipamente de tip non-auto, specifice anumitor sectoare ale industriei (metalurgică, siderurgică, de prelucrare a lemnului, alimentară etc.), dar şi echipamente electronice şi medicale.

Oferta de finanţare, disponibilă în moneda euro, este dedicată persoanelor fizice autorizate şi persoanelor juridice si are următoarele coordonate: avans minim 15%, o perioadă maximă de finanţare de 60 luni şi o dobândă variabilă începând de la 7,9% p.a.

În plus, prima de asigurare şi condiţiile de asigurare incluse în pachet sunt valabile pe întreaga perioadă de finanţare; prima de asigurare anuală rămâne constantă, franşiza este zero, iar acoperirile sunt adaptate nevoilor specifice ale clienţilor.

„Vom continua adaptarea produselor noastre pentru a ne sprijini clienţii să-şi continue activitatea cât mai eficient. Echipamentele vor face în continuare obiectul interesului nostru şi vom fi foarte atenţi la toate evoluţiile din piaţă în perioada următoare, în încercarea de a identifica noi oportunităţi de business. BRD Sogelease este o companie orientată către client, iar încheierea de noi parteneriate este şi va rămâne parte din strategia noastră de viitor”, a declarat Vorles Morlot, Directorul General al BRD Sogelease.

„Clienţii persoane juridice reprezintă pentru noi un segment extrem de important. În acest context, definirea unui pachet complet de finanţare şi asigurare, care să le răspundă nevoilor specifice, este naturală. Alături de calitatea serviciilor pe care le oferim clienţilor şi partenerilor noştri, orientarea către client rămâne preocuparea noastră cea mai importantă“ a declarat François Coste, Directorul General al Groupama Asigurări.

 

 

 

COMMENTS

WORDPRESS: 0
DISQUS: 0