Parteneriatul dintre Viva Wallet și Elo perturbă sistemul tradițional de checkout și încorporează toate plățile în calculatoarele mobile Android Elo

Parteneriatul dintre Viva Wallet și Elo perturbă sistemul tradițional de checkout și încorporează toate plățile în calculatoarele mobile Android Elo

Toată tehnologia necesară disponibilă într-un singur dispozitiv versatil pentru toate tranzacțiile: de la plăți contactless la cele cu Chip & PIN. Parteneriatul strategic dintre Viva Wallet și Elo perturbă peisajul plăților în Europa, oferind posibilitatea de plăți flexibile oriunde și o experiență mai ușoară pentru companii.

Parteneriatul strategic dintre Viva Wallet, o neobancă de top din Europa, bazată pe sistemul cloud și Elo, un furnizor global de soluții tactile interactive, deschide calea pentru o nouă experiență de plată în domeniul retail. Companiile europene pot oferi acum noi experiențe de plată, acceptând plăți Chip & PIN și plăți contactless Tap-on-Phone prin combinarea platformei integrate de plăți de ultimă generație pentru dispozitive inteligente oferită de Viva Wallet, cu computerele mobile de plată Elo M50 și M60 Pay, într-un sistem de punct de vânzare mobil de calitate corporativă. O singură piesă tehnologică care integrează software-ul inteligent de retail și acceptarea plăților pentru fiecare tranzacție într-un computer Android portabil, puternic și robust; oriunde, oricând, fără probleme, totul la un loc. Alianța strategică dintre Viva Wallet și Elo, care include soluții omnicanal suplimentare, a fost lansată în Europa cu planuri de extindere globală, inclusiv în SUA.

Integrarea tehnologiei Viva Wallet cu soluțiile portabile all-in-one, elegante și durabile, de la Elo transformă punctele de vânzare în cel mai cautat și avansat instrument de calitate corporativă – un terminal mobil sau fix avansat cu certificare de nivelul 3, care acceptă peste 30 de metode de plată diferite. În plus, dispozitivul flexibil și versatil facilitează sarcini precum vânzarea de bilete, gestionarea inventarului, urmărirea livrărilor, verificarea prețurilor și alte operațiuni de retail datorită procesorului puternic și a scanerului de coduri de bare integrat. Stația de andocare și modulul de extensie opționale transformă soluția mobilă într-un terminal fix. Acest parteneriat strategic se traduce într-o consolidarea mai bună a sistemelor, în operațiuni streamline, în securitate îmbunătățită și într-o experiență fluidă pentru clienți, în diferite domenii – de la retail și alimentație la ospitalitate, divertisment și logistică.

Soluțiile omnicanal suplimentare ale parteneriatului dintre Viva Wallet și Elo îmbunătățesc experiența de retail atât online, cât și în magazin, oferind afacerilor opțiuni pentru optimizarea operațiunilor și creșterea conversiilor. Portofoliul diversificat de hardware al lui Elo, susținut de o dezvoltare și leadership Android axate pe calitate corporativă de peste un deceniu, integrate cu tehnologia de plată de ultimă generație „plug-and-play” oferită de Viva Wallet, se aplică la toate punctele finale de contact cu clientul.

„Cu accentul nostru comun pe inovație și leadership, Elo și Viva Wallet se potrivesc perfect. Suntem încântați de acest parteneriat ca parte a programului nostru de parteneriat cu furnizorii independenți de hardware. Viva Wallet este prima din Europa care permite plățile pe orice dispozitiv inteligent – de la terminale mobile la oglinzi inteligente și unități self-checkout – prin intermediul platformei noastre software de ultimă generație. Oferim consolidare și mai puține probleme pentru toate companiile care acceptă plăți, prin utilizarea unui singur dispozitiv, în timp ce introducem noi modalități inovatoare de plată pentru fiecare industrie, inclusiv HORECA, transport și turism, doar pentru a numi câteva. Scopul nostru este de a permite plăți omnicanal fără probleme pentru toți, oriunde”, comentează Harry Xenophontos, directorul parteneriatelor strategice globale la Viva Wallet. 

„Suntem încântați să colaborăm cu Viva Wallet pentru a oferi companiilor posibilitatea de a accepta plăți în magazin sau în mișcare – oriunde se află clienții”, a declarat Maarten Bais, vicepreședinte și manager general EMEA la Elo. „Portofoliul nostru bazat pe Android este utilizat de branduri de retail, restaurante și producție de clasă mondială din întreaga lume pentru aplicații POS, self-checkout și self-order în scop de automatizare. Utilizarea soluțiilor inovatoare ale Viva Wallet pentru a include plăți complet integrate adaugă beneficii considerabile pentru toți clienții.”

COMMENTS

WORDPRESS: 0
DISQUS: 0