Piraeus Bank Romania lansează o ofertă promoțională pentru Creditul de Nevoi Personale: rata dobânzii 6.5% + ROBOR la 3 luni –

Piraeus Bank Romania lansează o ofertă promoțională pentru Creditul de Nevoi Personale: rata dobânzii 6.5% + ROBOR la 3 luni –

Madalina TeodorescuPiraeus Bank România lansează noua ofertă pentru Creditul de Nevoi Personale cu o rată a dobânzii specială de numai 6.5% + ROBOR la 3 luni pentru clienții care aleg să își încaseze venitul în contul de la Piraeus Bank și de 7.5% + ROBOR la 3 luni pentru ceilalți clienți.
Clienții pot obține simplu și rapid oferta promoțională în perioada 25.03.2016-14.06.2016, fără comisioane inițiale sau periodice legate de credit. Mai mult, clienții ale căror venituri sunt înregistrate în baza de date a ANAF, pot solicita creditul chiar de la prima vizită la bancă, întrucât singurul document de care au nevoie este actul de identitate. Prin Creditul de Nevoi Personale, clienții pot alege suma de care au nevoie, până la echivalentul a 20.000 de euro, bazându-se pe o gama variată de venituri eligibile. În plus, aceștia se pot proteja de evenimente neprevăzute prin intermediul unui pachet de asigurări special creat pentru ei.
“Piraeus Bank România vizează pentru anul 2016 integrarea de noi concepte și modele de business care să susțină activitatea de creditare. Având în vedere trend-ul ascendent al creditării manifestat în ultimii doi ani, dar și așteptările clienților noștri, oferta promoțională lansată reprezintă cel mai avantajos sprijin pentru transformarea planurilor lor în realitate, a declarat Mădălina Otilia Teodorescu, Director General (dCEO) Piraeus Bank România.
Oferta promoțională va fi susținută printr-o campanie integrată, centrată pe ideea că planurile care merită să fie transformate în realitate au acum soluția cea mai potrivită. De asemenea, pentru detalii privind oferta, clienții pot consulta site-ul băncii: www.piraeusbank.ro și microsite-ul campaniei: www.adevaratavaloareestitu.ro.
Piraeus Bank România este una dintre cele mai bine capitalizate bănci de pe piața locală, parte a grupului financiar Piraeus Bank Group. În cei 15 ani de activitate pe piața din România, Piraeus Bank și-a construit o rețea vastă de unități și deservește peste 300.000 de clienți.
Piraeus Bank Group este grupul financiar cu o experiență solidă pe segmentele produselor de retail banking și IMM, precum și pe zona piețelor de capital, a investițiilor bancare și leasing–ului.
Piraeus Bank Group ocupă locul 1 în topul celor mai mari bănci din Grecia. Piraeus Bank Group este o companie internațională, concentrată pe zona Europei de Sud-Est, prezentă în 10 țări.

COMMENTS

WORDPRESS: 0
DISQUS: 0