Podcastul 🎧care nu a omorât pisica, și nici leul 🦁: Curious Lion by ING Bank revine cu un nou sezon, o nouă gazdă și o nouă abordare

Podcastul 🎧care nu a omorât pisica, și nici leul 🦁: Curious Lion by ING Bank revine cu un nou sezon, o nouă gazdă și o nouă abordare

ING Bank lansează un nou sezon Curious Lion, podcastul dedicat oamenilor curioși. Noua serie vine cu o nouă imagine, o nouă structură și o nouă gazdă, Marian Hurducaș, consultant de marketing și strategie de comunicare, antreprenor, fost jurnalist radio și gazdă a HURDUcast Podcast.

În fiecare episod, alături de experți financiari, antreprenori, actori, jurnaliști și artiști, acesta va dezbate un subiect din două perspective diferite: viziunea expertului și viziunea omului care se confruntă cu diferite probleme de natură financiară.

După câteva luni de muncă în care am făcut uz de toată experiența acumulată în comunicare, marketing și producție de conținut, pot spune că rezultatul, sezonul doi al podcastului Curious Lion, e un proiect media în sine. Modul de abordare și livrare a informațiilor este, de fapt, o combinație echilibrată de storytelling, experiențe de viață, dezvoltare personală și antreprenorială, motivare și informare. Pe scurt, facem infotainment cu și despre bani”, Marian Hurducaș, gazda podcastului Curious Lion.

Discuția din primul episod al acestei noi serii – „Curiozitatea lunii: te poți ține de planul tău când alții spun nu”?” – gravitează în jurul poveștii lui Victor Țăpeanu. Victor, actor și fondator al Cuibului Artiștilor, a reușit să se reinventeze, nu doar o dată, ci de două ori, și a trecut de impasurile financiare și psihice cauzate de pandemia COVID-19. În a doua jumătate a episodului, psihologul Diana Lupu analizează și explică raționamentul și alegerile luate de Victor de-a lungul experiențelor sale în ceea ce privește banii.

Din 2019 am început să experimentăm cu diverse formate de podcast, păstrând două teme principale: sănătatea financiară în viața de cu zi și tehnologie. Curious TECH Lion a avut de la început un format diferit, cu invitați internaționali și locali din zona tech, intervievați de jurnalistul Vlad Andriescu. Însă pentru formatul Curious Lion, am vrut să aducem mai mult viața de zi cu zi în discuția despre sănătate financiară, să fim mai curioși și să provocăm acel Aha! moment în fiecare episod. Așa că l-am provocat pe Marian Hurducaș să se alăture proiectului și ce a reușit să creeze este un produs media, o identitate sonoră care completează strategia audio a ING”, Silvia Mihailescu, Director de comunicare, marketing și CSR al ING Bank România.

Podcastul 🎧este disponibil pe Spotify, Apple Podcasts, Stitcher și SoundCloud sau direct de pe https://ing.ro/ing-in-romania/curious-lion-podcast

Trei motive pentru care merită să dai play ▶️ la Curious Lion podcast:

  1. Descoperi lucruri noi și înveți să iei deciziile corecte pe plan financiar. Se spune că oamenii deștepți învață din greșelile altora, iar în acest caz ascultătorii Curious Lion au oportunitatea perfectă să învețe din experiența anterioară a invitaților podcastului.
  2. Te lași inspirat și poate începi să visezi la mai mult. Sau doar la altceva. Mulți dintre invitați au povești de succes cu care se pot lăuda, de ce să nu o începi și tu pe a ta prin a asculta podcastul Curious Lion?

3. Te relaxezi și afli lucruri noi. Fie că ești în drum spre muncă sau faci curat în dormitor, podcastul Curious Lion este mereu o sursă infotainment.

COMMENTS

WORDPRESS: 0
DISQUS: 0