POPESCU & ASOCIAȚII este, pentru al 2-lea an consecutiv,  Eastern Europe Firm of the Year

POPESCU & ASOCIAȚII este, pentru al 2-lea an consecutiv, Eastern Europe Firm of the Year

POPESCU & ASOCIAȚII a fost desemnată, pentru al 2-lea an consecutiv, Firma Anului din Estul Europei, iar Loredana POPESCU, Partner – Equity Capital Markets Lawyer of the Year. Ambele trofee au fost decernate în cadrul Galei Women in Business Law EMEA 2024 care a avut loc la Londra, pe 26 iunie.

POPESCU & ASOCIAȚII continuă să demonstreze excelența în domeniul juridic fiind desemnată, pentru al doilea an consecutiv, Eastern Europe Firm of the Year în cadrul prestigioasei Gale Women in Business Law EMEA 2024. Evenimentul recunoaște și premiază firmele și profesioniștii care au adus contribuții remarcabile în susținerea femeilor în profesia juridică.

În plus, Loredana POPESCU, Partner, a fost desemnată Equity Capital Markets Lawyer of the Year. Această distincție reflectă profesionalismul și expertiza Loredanei în domeniul piețelor de capital și contribuțiile sale semnificative la dezvoltarea acestui sector.

Lansate în 2011, premiile Women in Business Law Awards recunosc excelența, inovația și implicarea remarcabilă în activitatea juridică a firmelor din întreaga lume, iar în mod special celebrează realizările femeilor avocat.

Câștigătorii din acest an au fost desemnați de o comisie de editori seniori, în urma unui proces riguros de analiză a activității din 2023. Principalele criterii de evaluare au inclus inovația, excelența și angajamentul firmelor de a sprijini dezvoltarea profesională a femeilor în domeniul juridic, oferindu-le programe echilibrate pentru a îmbina, cât mai armonios, cariera cu viața personală.

În procesul de evaluare, juriul a analizat atât contribuțiile remarcabile ale femeilor avocat în ariile lor de practică, cât și eforturile colective ale firmelor de avocatură de a distribui echitabil activitatea și de a contribui la dezvoltarea continuă a companiei.

Trofeele Eastern Europe Firm of the Year și Equity Capital Markets Lawyer of the Year alături de nominalizările din acest an, onorează și responsabilizează, în același timp, întreaga echipă POPESCU & ASOCIAȚII, reflectând astfel munca și dedicarea fiecărui avocat din cadrul firmei.

La evenimentul de gală, organizat la Londra, au participat Loredana POPESCU, Partner și Anca SIMERIA, Partner, care au reprezentat cu mândrie întreaga echipă și au primit trofeele de recunoaștere a eforturilor și realizărilor echipei POPESCU & ASOCIAȚII.

„Sunt onorată să fiu desemnată Equity Capital Markets Lawyer of the Year. De asemenea, mă bucur că echipa noastră a primit, pentru al 2-lea an deja, trofeul Eastern Europe Firm of the Year. Aceste recunoașteri sunt rezultatul eforturilor și a dedicării întregii noastre echipe care demonstrează constant angajamentul față de excelență. Totodată, aceste rezultate nu ar fi posibile fără încrederea acordată de către clienții noștri. Le mulțumim tuturor pentru oportunitatea de a colabora în proiecte importante. Privind spre viitor, ne propunem să ridicăm și mai mult standardele în domeniul juridic, să fim un model de responsabilitate profesională și să continuăm să îmbunătățim constant serviciile noastre pentru a depăși așteptările clienților.” a declarat  Loredana POPESCU, Partner.

„Este o mare bucurie să vedem eforturile noastre recunoscute la un nivel atât de înalt. Succesul nostru se datorează atât fiecărui membru al echipei POPESCU & ASOCIAȚII, cât și colaborării strânse cu toți clienții noștri, care ne-au încredințat provocările lor juridice cele mai complexe. Într-o perioadă în continuă schimbare, rămânem dedicați inovației și îmbunătățirii constante a serviciilor noastre, asigurându-ne că oferim soluții juridice de top, adaptate nevoilor specifice și diverse ale fiecărui client în parte.”, a completat Anca SIMERIA, Partner.  

 Lista tuturor câștigătorilor și criteriile de evaluare pot fi consultate pe pagina oficială https://awards.womeninbusinesslaw.com/Europe

POPESCU & ASOCIAȚII este societatea de avocatură din prima linie ce pune la dispoziția clienților premium servicii integrate de excepție, atât în România cât și peste hotare, în toate ariile de practică relevante și în mod special, în industriile de interes pentru jucătorii economici activi.

POPESCU & ASOCIAȚII și avocații săi sunt incluși în elita avocaturii de business din România în arii precum Corporate/Fuziuni și Achiziții, Litigii, Parteneriate Public-Privat și Achiziții Publice, Restructurare și Insolvență, Taxe și Dreptul Penal al Afacerilor, în baza capabilităților extraordinare în sectorul juridic și a aprecierilor clienților, recunoașteri acordate de cele mai recente ediții ale tuturor directoarelor juridice de renume precum Chambers & Partners, IFLR 1000, Benchmark Litigation și Legal 500 EMEA.

 În cadrul Galei Avocați de Top 2023, echipa de Litigii a primit Premiul special „Excelență în Dispute Resolution”.

 În 2022, societatea a primit, pentru al 2-lea an consecutiv, titlul de cea mai apreciată firmă de avocatură (Highly Commended Law Firm) din Sud-Estul Europei în cadrul The Lawyer European Awards fiind prima firmă de avocatură din România, cu mai puțin de 3 ani de activitate la momentul acordării premiului în 2021, care a obținut această recunoaștere, poziționarea în clasament vizând o categorie regională, dominată de nume cu rezonanță în avocatura europeană.

POPESCU & ASOCIAȚII a primit, de asemenea, premii pentru Cea mai Bună Firmă de Avocatură în Litigii din România, Cea mai Bună Firmă de Avocatură în Drept Bancar din România, Cea mai Bună Firmă de Avocatură în Drept Imobiliar din România și a fost recunoscută printre Cele mai bune Firme de Drept Penal al Afacerilor din România, în baza experienței extraordinare și a recunoașterii venite din partea mediului juridic local, la Gala Premiilor Avocaturii din România.

 

COMMENTS

WORDPRESS: 0
DISQUS: 0