Poziționată în fruntea clasamentelor IFLR 1000 din acest an, Țuca Zbârcea & Asociații  deține și cel mai mare număr de avocați recomandați de directorul britanic

Poziționată în fruntea clasamentelor IFLR 1000 din acest an, Țuca Zbârcea & Asociații deține și cel mai mare număr de avocați recomandați de directorul britanic

Clasamentele finale ale directorului britanic IFLR 1000, ediția 2020-2021, evidențiază activitatea a 150 de avocați din 38 de firme din România. Echipa Țuca Zbârcea & Asociații continuă să ocupe locuri fruntașe în rankings-urile din acest an, având totodată și cel mai mare număr de avocați recomandați de IFLR 1000, ghidul celor mai activi consultanți pe piața financiară internațională.

Țuca Zbârcea & Asociații a obținut clasamente de rangul 1 în trei domenii de activitate supuse analizei: Financiar/Bancar, Fuziuni/Achiziții și Project Development și de rangul 2 în ceea ce privește Piețe de Capital.

Mai mult, 16 avocați din cadrul firmei au fost apreciați pentru activitatea lor profesională, reprezentând numărul cel mai mare de recomandări individuale din cadrul unei societăți de avocați din România.

În general, Țuca Zbârcea & Asociații a primit aprecieri în toate domeniile de practică, clienții punctând dedicarea, profesionalismul, experiența avocaților firmei, precum și faptul că oferă servicii cu reală valoare-adăugată.

Astfel, unul dintre clienți consideră: „În ceea ce privește expertiza în Finanțări, această firmă este una de top. Opiniile juridice sunt bine documentate, conținând evaluări exacte ale riscurilor potențiale. Sunt recunoscuți ca fiind niște avocați excelenți în domeniul bancar și financiar: lucrează în atâtea proiecte de finanțare, încât știu exact care sunt așteptările creditorilor, cât și împrumutaților.”

Legat de practica în aria Fuziuni și achiziții, un alt client mărturisește: „Echipa este bine organizată și oferă servicii eficiente, centrate pe client. (…) în fapt, toți avocații firmei, specializați în M&A, sunt extraordinar de perspicace și pot fi abordați cu multă ușurință.”

De asemenea, „sunt cei mai experimentați în domeniul PPP și concesiuni. Gradul de cunoaștere a tuturor legilor și reglementărilor aplicabile, inclusiv la nivelul UE, este pur și simplu uimitor.”

Nu în ultimul rând, pentru un alt client, firma „se numără printre cele mai bune în domeniul Capital markets din piață, inclusiv pentru tranzacții de tip debt, cât și equity. Avocații echipei dețin o bună cunoaștere a aspectelor tehnice specifice acestui sector și au dobândit experiență în proiecte dintre cele mai diverse. De asemenea, sunt foarte buni în ceea ce privește aspectele de reglementare aplicabile piețelor de capital.”

IFLR 1000 este unul dintre cele mai apreciate ghiduri independente de specialitate la nivel internațional, clasamentele IFLR 1000 reprezentând o fină analiză a performanțelor consultanților din domeniul financiar și corporate din peste 120 de jurisdicții.

COMMENTS

WORDPRESS: 0
DISQUS: 0