Premieră în România: Libra Internet Bank exportă tehnologie bancară

Premieră în România: Libra Internet Bank exportă tehnologie bancară

Pentru prima dată în România, o bancă exporta tehnologia bancară proprie în cadrul unui proiect internaţional de plăţi instant printr-o aplicaţie de mesagerie. Serviciul de plăți instant Moneytou – powered by Mastercard va fi disponibil pentru început în Ungaria, urmând să fie extins în scurt timp în mai multe ţări din regiune, inclusiv România.
”LIBRA INTERNET BANK are în ADN inovaţia, colaborăm intens cu fintech-uri la nivel internaţional, dar şi local, şi suntem încântaţi să contribuim cu tehnologia noastră la realizarea acestei soluţii inovatoare de plăţi instant, ce are potenţialul de a deveni nr.1 în întreaga regiune”, a declarat Emil BITULEANU, Director General, LIBRA INTERNET BANK.
Serviciul de plăţi instant lansat sub denumirea Moneytou – powered by Mastercard este rezultatul colaborării internaţionale dintre Rakuten Viber, Wirecard, Mastercard, NeoPay şi LIBRA INTERNET BANK.
„Avem convingerea că în mediul digital de astăzi este nevoie să regândim experienta clientului în jurul aplicaţiilor pe care le utilizează cel mai frecvent. De aceea, ne bucurăm că putem oferi acum un serviciu inovator de transferuri de bani rapide prin aplicaţia de instant messaging, Viber, pentru început în Ungaria, ulterior şi în alte ţări din Europa Centrală şi de Est, folosind tehnologia bancară dezvoltată de către LIBRA INTERNET BANK şi serviciul Mastercard Send”, a declarat Gabriel GHIŢĂ, Vicepreşedinte şi Business Development Manager Mastercard.
Pentru a transfera bani către prieteni sau familie este suficient ca utilizatorii să îşi înroleze cardul şi să apese pe iconiţa Moneytou din aplicaţie, fără a mai fi nevoiţi să precizeze un cont IBAN. Transferurile se efectuează imediat.
”Am colaborat foarte bine cu partenerii noştri, lucrând în echipe virtuale, pentru a realiza un serviciu care răspunde în mod concret nevoilor utilizatorilor în ce priveşte realizarea plăţilor – imediat, rapid şi facil”, a adăugat Radu SĂBĂU, Director Carduri, LIBRA INTERNET BANK.

COMMENTS

WORDPRESS: 0
DISQUS: 0