PRIMARK ISI CONTINUA EXPANSIUNEA INTERNATIONALA SI CONFIRMA DESCHIDEREA PRIMULUI MAGAZIN IN ROMANIA

PRIMARK ISI CONTINUA EXPANSIUNEA INTERNATIONALA SI CONFIRMA DESCHIDEREA PRIMULUI MAGAZIN IN ROMANIA

  • Un nou magazin emblematic se va deschide în Bucureşti spre sfarsitul acestui an si va marca intrarea grupului Primark pe cea de-a 15-a piaţă.

Primark, retailerul international, si-a anuntat astazi planurile de lansare in Romania prin deschiderea primului magazin in Bucuresti, localizat in centrul comercial ParkLake, spre sfarsitul acestui an. In acest fel, retailerul marcheaza inca un reper important in continua sa extindere in Europa si SUA.

Noul magazin va marca intrarea Primark pe cea de-a patra piata central si est europeana, dupa  inaugurarea cu succes a magazinelor sale din Slovenia, Polonia si Republica Ceha din ultimii ani, unde formula unica a brandului de moda, articole pentru casa si produse de frumusete la preturi convenabile s-a dovedit extrem de populara.

Primark, un retailer irlandez, a fost infiintat in Dublin, Irlanda acum mai bine de 50 de ani si detine in prezent peste 400 de magazine pe 14 de piete, oferind clientilor produse de prima necesitate si articole de moda atractive la binecunoscutele preturi convenabile Primark. Oferta include si o selectie ampla de parteneriate cu licente precum NBA si Disney, dar si gama tot mai mare de produse Primark realizate din materiale durabile sub marca proprie Primark Cares.

Paul Marchant, CEO Primark, a declarat: „Suntem incantati de progresul planurilor noastre de extindere si de intrarea in premiera pe piata din Romania unde am rezervat un spatiu deosebit  intr-un centru comercial popular din estul Bucurestiului. Reactia clientilor din regiunea ECE la marca Primark a fost extrem de favorabila si ne dorim foarte mult sa continuam aceasta extindere. Speram ca romanii sa ne poata trece pragul inainte de sfarsitul acestui an.”

Cristina Santos, Director General pentru Administrarea Proprietatilor in cadrul Sonae Sierra a adaugat: „Suntem extrem de incantati sa contribuim la extinderea continua a grupului Primark in ECE. Deschiderea magazinului Primark in ParkLake este rezultatul eforturilor noastre de a oferi vizitatorilor o experienta impresionanta la cumparaturi si concepte reprezentative. Cu oferte dinamice pe segmentele retail, restaurante si divertisment, ParkLake este locul perfect pentru primul magazin Primark in Romania”.

Extinderea in Romania este o dovada a investitiilor si implicarii constante pe piata ECE, cu planuri deja demarate pentru inaugurarea unui al doilea magazin in aceasta tara. In plus, retailerul s-a angajat sa deschida alte patru magazine in Polonia, dintre care doua noi magazine in Lodz si Wroclaw. Intentioneaza sa intre si in Slovacia la inceputul anului viitor cu un magazin in Bratislava – tara ar deveni astfel piata cu numarul 16 pentru Primark, dupa Romania.

Inaugurarea cu succes a 15 magazine in ultimul an financiar a dus la cresterea portofoliului de magazine din ECE in cadrul procesului de extindere continua a grupului Primark. Anul trecut, Primark si-a dezvaluit planurile de a accelera ritmul extinderii pe piata din SUA, bazandu-se pe venituri comerciale solide si pe o vizibilitate tot mai mare a marcii cu scopul de a ajunge la aproximativ 60 de magazine in urmatorii cinci ani. Primark isi propune sa se extinda si in Franta, Italia si Peninsula Iberica astfel incat sa atinga un numar total de 530 de magazine in aceasta perioada de cinci ani.

COMMENTS

WORDPRESS: 0
DISQUS: 0