//

Programul de Training şi Mentorat JCI Tineri Antreprenori şi-a desemnat câştigătorii

antrepEdiția 2014 a Programului JCI Tineri Antreprenori s-a încheiat cu prezentarea celor mai bune business planuri, pe lista câștigătorilor regăsindu-se atât business-uri funcționale cât și proiecte care sunt gata să înceapă.

Organizatorii au acordat distincții pentru următoarele afaceri:

Techir a fost desemnat cel mai promițător Brand din Program (www.techir.ro). Business-ul de produse cosmetice început de Oana Stan acum aproape un an în localitatea natală Techirghiol are potențialul de a deveni unul relevant și semnificativ pe piața de profil.

Allboutique.ro se constituie drept verigă a producătorilor români de modă către piață. Magazinul online al Catalinei Brînza reunește haine și articole de încălțăminte pentru femei realizate de ateliere românești, țintind astfel publicul care apreciază vestimentația produsă autohton.

PocketFriend.ro este o platformă dezvoltată de Gabriel Negrean prin care site-uri partenere își pot aduce în fața clienților ofertele de reducere disponibile.

SmartChef este conceptul lansat de Liviu Bocu, care oferă kituri de realizare a torturilor de către părinți împreună cu copiii (www.smartchef.ro)

Portalul „AmEveniment” – este proiectul în curs de a fi implementat de Andrei Mihăilescu, împreună cu asociatul sau. Prin acest portal, antreprenorul își propune reunirea celor mai buni furnizori pentru organizarea de evenimente care țin de viața personală, la un moment dat urmând să țintească și către segmentul Corporate.

24 de participanți, înscriși în program în septembrie 2014, au beneficiat de sesiuni de training pe principalele competențe necesare în antreprenoriat. A urmat perioada de mentorat, în care au beneficiat de aportul și sfaturile unui antreprenor cu o experiență relevantă pentru afacerea lor, iar la final, participanții au avut ocazia susținerii Planurilor de Afaceri în fața unui juriu.

Comunitatea formată în jurul proiectului a deschis posibilități de colaborare și de promovare a business-urilor în rândul unor potențiali parteneri.

JCI Tineri Antreprenori este un proiect al Junior Chamber București. Istoria programului a pornit din 2006 când a purtat numele „Best Business Plan”, fiind urmat de proiecte similare intitulate „ABC Antreprenori”, iar apoi JCI Tineri Antreprenori. O serie de afaceri care se aflau în stadiul de proiect sau erau funcționale de maxim doi ani de zile și-au găsit factorii catalizatori prin apartenența la comunitatea de antreprenori și mentori care au contribuit cu know-how și resurse.

COMMENTS

WORDPRESS: 0
DISQUS: 0