Raiffeisen Bank a încheiat un parteneriat cu startup-ul Keez

Raiffeisen Bank a încheiat un parteneriat cu startup-ul Keez

Raiffeisen Bank a încheiat un parteneriat cu compania Keez pentru a facilita accesul clienţilor IMM la soluţii tehnologice noi pentru servicii de contabilitate online. Raiffeisen Bank şi-a propus să susţină antreprenorii nu numai prin produse şi servicii bancare avantajoase, ci şi prin oferirea accesului la servicii şi produse inovative non-bancare, cum este cazul şi acum.
Keez este un start-up românesc, care oferă servicii complete de contabilitate online prin intermediul platformei digitale www.keez.ro şi prin aplicaţia “Mobile Keez”, disponibilă pentru Android şi IOS. Platforma online dezvoltată de Keez este unică în România şi furnizează servicii complete de contabilitate, prin intermediul unei echipe de experţi contabili certificate „CECCAR”. Platforma Keez a fost lansată în 2018 şi e utilizată de peste 500 de clienţi din toată ţara.
Un beneficiu inedit şi mult apreciat al platformei Keez este dat de posibilitatea încărcării documentelor justificative (chitanțe, facturi etc.) prin scanare cu telefonul mobil, întregul procesul de înregistrare al acestora fiind rapid, eficient şi sigur datorită multiplelor automatizări.
„Raiffeisen Bank continua dezvoltarea strategiei pentru oferirea de soluţii non-bancare pentru clienţii ÎMM. În acest sens, ne bucurăm să anunţăm parteneriatul încheiat cu startupul românesc Keez, de tip “AccountingTech” care aduce serviciile contabile la nivelul utilizatorilor secolului XXI. Am ales să adresam nevoi clasice ale afacerilor clienţilor noştri printr-un instrument online, uşor accesibil, simplu de utilizat şi disponibil 24/7. Pe lângă operaţiunile de înregistrare contabilă, soluţia Keez oferă firmelor rapoarte de management financiar, servicii de facturare online şi administrare salariaţi. Astfel, clienţii noştri vor putea să se dedice mai mult dezvoltării afacerii lor, fiind degrevaţi de sarcini administrative consumatoare de timp. Facem astfel un alt pas înainte în completarea serviciilor noastre, cu obiectivul de a simplifica viaţa de zi cu zi a antreprenorilor şi firmelor mici şi mijlocii.“, a declarat reprezentantul Raiffeisen Bank – Raluca Nicolescu, Director Executiv IMM.
,,Keez a adăugat serviciilor standard de contabilitate ingrediente ca digital, cloud, mobile, machine learning, AI şi pune la dispoziţia celor peste 500 clienţi un pachet integrat de “professional services & technology” care revoluţionează felul în care antreprenorii se raportează la contabilitate. Astăzi, antreprenorii, cu ajutorul Keez, au toată firma în buzunar: toate documentele financiare, contabile, toate rapoartele sunt disponibile prin intermediul aplicaţiei “Mobile Keez”, pe Android și iOS, dar şi pe laptop sau desktop, în aplicaţia web dedicată”, a spus Daniel Mateescu, CEO şi fondator Keez.

COMMENTS

WORDPRESS: 0
DISQUS: 0