Raiffeisen Bank a lansat noi pachete de cont curent pentru clienții IMM

Raiffeisen Bank a lansat noi pachete de cont curent pentru clienții IMM

Principalele caracteristici ale noilor pachete de cont curent pentru IMM-uri sunt flexibilitatea şi modularitatea, care le fac adaptabile oricărui profil de client, indiferent de stadiul de dezvoltare sau industria din care face parte. În plus, aceste pachete pun în valoare servicii ca RaiConnect, aplicaţia prin care clienţii pot beneficia de un consilier bancar dedicat la distanţă sau noile aplicaţii de internet banking, Raiffeisen Online IMM şi de mobile banking, Raiffeisen Smart Business, care îmbunătăţesc experienţa de utilizare a serviciilor bancare.
Pachetele pot fi accesate direct din site-ul băncii https://www.raiffeisen.ro/imm/, în agenţii sau prin intermediul consilierului bancar dedicat.
„Banca noastră continua să-şi adapteze modelul de afaceri la nevoile specifice şi dinamice ale segmentului IMM. Am creat aceste pachete operaţionale respectând cerinţele specifice diverselor categorii de antreprenori pentru că vrem să-i susţinem în dezvoltarea lor. Ne dorim să avem în portofoliul nostru de clienţi IMM afaceri profitabile, responsabile faţă de mediu, dar şi faţă de societate, prin crearea de locuri de muncă.” a spus Vladimir Kalinov, Vicepreşedinte Retail la Raiffeisen Bank.
Raiffeisen Bank este una dintre băncile universale aflate în top 5 în România şi deserveşte 2,2 milioane de clienţi, persoane fizice şi juridice. Banca are peste 4.600 de angajaţi, 300 de agenţii în toată ţara, 700 de ATM-uri, 400 de maşini multifuncţionale (MFM-uri) şi o reţea de peste 24.400 de POS-uri. Conform segmentarii clientelei băncii, IMM sunt companii cu cifra de afaceri de până la 5 milioane de euro.

COMMENTS

WORDPRESS: 0
DISQUS: 0