Raiffeisen Bank a lansat noi servicii de internet şi mobile banking pentru IMM

Raiffeisen Bank a lansat noi servicii de internet şi mobile banking pentru IMM

Banking Products&Services: Raiffeisen Bank a lansat noi servicii de internet şi mobile banking pentru IMMRaiffeisen Bank lansează noile servicii Raiffeisen Online ÎMM şi Raiffeisen Smart Business pentru clienţii ÎMM, noi şi existenţi, cu un singur utilizator.

Principalele beneficii ale acestor servicii sunt autentificarea şi autorizarea plăţilor prin intermediul aplicaţiei SmartToken, transmiterea extraselor de cont cu un singur click, formular unic de plată, aplicaţii online şi mobile similare, programare plăti şi şabloane de plată.

“Noile noastre aplicaţii online pentru IMM-uri sunt intuitive şi aduc un plus de siguranţă în desfăşurarea operaţiunilor bancare. Sunt sigură că vor fi bine primite de clienţii noştri pentru că ne-am concentrat mult pe simplitate şi operitivitate. Suntem pregătiţi să venim curând cu noi dezoltari ale aplicaţiilor, integrări cu alte aplicaţii ale băncii, dar şi cu noi produse şi servicii.” a spus Raluca Nicolescu, director executiv ÎMM la Raiffeisen Bank.

Vizualizaţi aici paşii pentru prima logare în noile servicii:
Smart Business – https://youtu.be/aJGKh5v_B70
Noul Raiffeisen Online – https://youtu.be/yySftQy5spg

Raiffeisen Bank este una dintre băncile universale aflate în top 5 în România şi deserveşte 2,2 milioane de clienţi, persoane fizice şi juridice. Banca are peste 4.600 de angajaţi, 300 de agenţii în toată ţara, 700 de ATM-uri, 400 de maşini multifuncţionale (MFM-uri) şi o reţea de peste 24.400 de POS-uri. Bancă a răspuns nevoilor clientiilor pentru depuneri mari de numerar şi a instalat deja 20 de echipamente Smart DropBox.

COMMENTS

WORDPRESS: 0
DISQUS: 0