Raiffeisen Bank a pregătit o suită de oferte speciale de Black Friday

Raiffeisen Bank a pregătit o suită de oferte speciale de Black Friday

Raiffeisen Bank a pregătit o suită de oferte speciale de Black Friday pentru cardurile de cumpărături, creditele de nevoi personale şi pachetele de cont curent. Între 12-15 noiembrie clienţii care achiziţionează Cardurile de cumpărături Standard şi Gold se bucura de taxa zero de emitere şi primesc taxa anuală înapoi, plus un bonus de 200 de lei. Bonusurile se acorda începând cu 22 decembrie pentru plati cumulate peste 500 lei până la 15 decembrie.
La cardurile de cumpărături Raiffeisen Bank & eMAG, achiziţionate în perioada Black Friday eMAG (13 noiembrie), clienţii vor beneficia de zero taxa de emitere şi 200 puncte eMag bonus, acordat după plati cumulate la eMag peste 350 lei până la 15 decembrie. Detalii despre promoţiile cardurilor de credit sunt disponibile la https://www.raiffeisen.ro/carduri-de-credit/ .
În plus, clienţii care până pe 27 noiembrie achiziţionează un credit de nevoi personale Flexicredit, aplicând exclusiv online prin intermediul formularului de pe site, beneficiază de 1.25% reducere la dobânda pe toată perioada creditului şi în plus pot câştiga prin tragere la sorţi unul din cele 10 vouchere eMAG x 1.000lei. https://www.raiffeisen.ro/persoane-fizice/produsele-noastre/credite/credite-de-nevoi-personale/credit-de-nevoi-personale-fara-ipoteca/ .
Iar clienţii care achiziţionează pachetul Zero Simplu în perioada 1-30 noiembrie 2020 vor beneficia de cashback 5%, maxim 50 de lei, din valoarea tranzacţiilor realizate cu cardul până la finalul anului 2020. Mai multe informaţii găsiţi pe site-ul băncii https://www.raiffeisen.ro/persoane-fizice/produsele-noastre/operatiuni-curente/conturi-si-pachete-de-cont-curent/pachetul-de-cont-curent-zero-simplu/.
Raiffeisen Bank are peste 20 de ani de activitate pe piaţa bancară din România şi peste 2,2 milioane de clienţi, persoane fizice şi juridice. Numărul clienţilor digitali – cei care utilizează aplicaţiile de digital banking, Raiffeisen Online şi Smart Mobile – a depăşit 800.000 la mijlocul anului 2020. Raiffeisen Bank deţine cel mai mare portofoliu de carduri de credit active din România – 530.000, iar numărul de carduri de debit active a trecut de 2 milioane. Banca are aproximativ 5000 de angajaţi, 335 de agenţii în toată ţara, 770 de ATM-uri, 373 de maşini multifuncţionale (MFM-uri) şi o reţea de 23.500 de POS-uri.

COMMENTS

WORDPRESS: 0
DISQUS: 0