//

Raiffeisen Bank anunţă o nouă ediţie a programului “Catalizator”, dedicat companiilor medii* din România

Raiffeisen Bank anunţă o nouă ediţie a programului “Catalizator”, dedicat companiilor medii* din România

Raiffeisen Bank continuă proiectul „Catalizator – un program pentru antreprenori cu idei mari”, workshop-uri organizate pentru antreprenorii şi managerii din companiile medii din România, concepute să-i susţină pe aceştia în extinderea şi administrarea mai eficientă a afacerilor lor.

Catalizator”, aflat la ediţia a treia, se derulează pe parcursul a trei luni, în toate cele şapte oraşe în care programul a fost prezent în ediţiile anterioare: Piteşti, Braşov, Cluj, Timişoara, Iaşi, Constanţa şi Bucureşti, sub îndrumarea lui Dan Berteanu, trainer şi expert în HumanSynergetics.

Primele două ediţii s-au desfăşurat pe parcursul anului 2017 şi au însumat 6 module, 36 de workshop-uri, 6 oraşe, 380 de companii. În acest an, „Catalizator” va fi prezent în cele mai importante oraşe ale ţări, iar primele sesiuni vor avea loc la Piteşti – 28 februarie, Braşov – 14 martie şi Cluj – 28 martie.

Noile workshopuri abordează teme ca: managementul motivaţiei şi al conflictelor, precum şi leadership-ul participativ. Temele au fost stabilite plecând de la feedbackul participanţilor din cele două ediţii precedente ale „Catalizator”. Peste 90% dintre antreprenori au spus că şi-ar dori aprofundarea temei relaţiilor din echipă, a modalităţilor în care ar putea creşte motivarea oamenilor şi să extindă colaborarea în cadrul echipelor pe care le conduc.

Plecând de la ideea sistemelor motivaţionale, dezvoltată de Elias Porter, programul îşi păstrează formatul interactiv, şi oferă antreprenorilor răspunsuri legate de factorii care declanşează propriile lor acţiuni, dar şi de pârghiile care determină oamenii din echipele pe care le coordonează să acţioneze. O altă componentă importantă a workshop-urilor din noua ediţie “Catalizator” este cea a managementului conflictelor, ca mijloc de prevenire a potenţialelor pericole în cadrul companiei.

Ne este mult mai uşor acum să vorbim de programul „Catalizator”, după ce am trecut cu mare succes prin două ediţii. Obiectivele şi aşteptările noastre legate de program au fost confirmate şi validate din plin de către participanţi, atât prin prezenţă cât şi prin implicare. Este realmente un sentiment de împlinire şi succes pe care întreaga echipă l-a avut la finalul fiecăruia din cele şase module, văzând reacţiile participanţilor şi simţind energia, curiozitatea şi dorinţa acestora de a afla mai mult, de a înţelege mai bine şi de a primi răspunsuri sau confirmări.”, a spus Felix Daniliuc, directorul executiv pentru corporaţii medii şi sector public la Raiffeisen Bank.

Pe lângă dezvoltarea culturii antreprenoriale, „Catalizator” îşi propune să faciliteze crearea unei comunităţi de afaceri sănătoase, în care participanţii la viaţa economică să împărtăşească nu doar idei, ci şi oportunităţi de afaceri şi să consolideze relaţii valoroase de business.

Relaţia cu companiile medii este coordonată în Raiffeisen Bank prin centrele regionale de corporaţii, situate în marile oraşe (Bucureşti, Piteşti, Braşov, Cluj, Constanţa, Iaşi, Timişoara). Managerii dedicaţi sunt foarte aproape de afacerile clienţilor lor, pentru a putea înţelege şi adapta mai bine soluţiile financiar-bancare cu specificul local.

COMMENTS

WORDPRESS: 0
DISQUS: 0