Raiffeisen Bank lansează MoonShotX, primul proiect de regionalizare a afacerilor Mid-Corporate din România

Raiffeisen Bank lansează MoonShotX, primul proiect de regionalizare a afacerilor Mid-Corporate din România

Raiffeisen Bank România anunță lansarea MoonShotX – un proiect unic pe piața locală, prin care susține companiile cu cifră de afaceri între 5 milioane și 50 de milioane de euro (Mid-Corporate) să-și scaleze afacerea pe plan regional.

”MoonShotX reprezintă un proiect strategic pentru Raiffeisen Bank România, prin care sprijinim companiile Mid-Corporate din România să atingă un nou nivel de dezvoltare și să-și extindă afacerile pe plan internațional. Contribuim astfel activ la transformarea afacerilor din România în povești de succes la nivel regional și, de ce nu, la nivel global”, consideră Cristian Sporiș, Vice-Președinte, Divizia Corporate și Membru în Consiliul Director al Raiffeisen Bank România.

Proiectul, desfășurat în parteneriat cu InnovX, sprijină companiile românești de tip Mid-Corporate în dezvoltarea de tehnologii avansate și soluții inovatoare pentru industria 4.0, vizând sectoare critice precum energie, agricultură, producție, infrastructură, sănătate și transporturi, asigurând competitivitatea și eficiența în contextul actual, cu posibilitatea extinderii regionale și globale a soluțiilor validate.

MoonShotX se va desfășura în perioada septembrie 2024 – iunie 2025 și va include următoarele etape:

  • septembrie  2024: sesiuni de diagnoză a business-urilor selectate;
  • octombrie – noiembrie 2024: bootcamp-uri in-person și online de accelerare executivă;
  • decembrie 2024: sesiuni de mentoring personalizat și schimb de know-how;
  • februarie – mai 2025: evenimente regionale de scalare (în Croația, Cehia și Ungaria); 
  • iunie 2025 – sesiune de pitching în Statele Unite ale Americii, desfășurată în cadrul conferinței internaționale “Select USA Conference”. 

”Credem că MoonShotX va stabili un nou standard pentru inovație și accelerare a afacerilor în regiune. Colaborarea cu Raiffeisen Bank România este o mărturie a angajamentului nostru de a oferi oportunități extraordinare de creștere și inovație”, a declarat Diana Dumitrescu, CEO, InnovX.

Proiectul MoonShotX beneficiază și de expertiza regională a Grupului Raiffeisen Bank. Pe lângă experții Raiffeisen Bank, participanții vor avea acces la o rețea extinsă de lideri din companii inovatoare precum Microsoft, UiPath, EY, DLA Piper. 

Companiile interesate să se înscrie în program o pot face până pe 10 septembrie accesând acest link.

COMMENTS

WORDPRESS: 0
DISQUS: 0