Raiffeisen Bank oferă credite imobiliare cu dobânzi reduse

Raiffeisen Bank oferă credite imobiliare cu dobânzi reduse

aiffeisen Bank înţelege importanţa unei case şi a unui cămin pentru clienţii săi şi vine cu o ofertă competitivă pentru creditele imobiliare. Astfel, la împrumuturile imobiliare, în perioada 23 iunie – 23 august 2020, banca oferă o dobândă variabilă de 5,19% pe an (2,75% marja de dobândă + 2,44% IRCC, valabil până la 30.06) sau o dobândă fixă pentru 7 ani, de 6% pe an.

„Perioada crizei sanitare a însemnat pentru mulţi dintre noi lucru de acasă şi petrecerea timpului în casă, alături de familie. Am descoperit că spaţiul nostru de locuit nu este doar „acasă”, ci este şi biroul nostru sau locul de joacă pentru copii. Spaţiul casei a căpătat astfel o importanţă mult mai mare şi a devenit o preocupare pentru mulţi dintre oameni, din punct de vedere siguranţă şi confort. Tocmai de aceea venim în întâmpinarea celor care doresc să-şi cumpere sau să-şi schimbe locuinţă, în următoarele două luni şi oferim credite imobiliare cu dobânzi reduse, fixe sau variabile” a declarat Cătălin Munteanu, director executiv aria persoane fizice la Raiffeisen Bank.

În continuare, Raiffeisen Bank pune accent şi susţine creditul „Casa Ta Verde”, menţinându-şi oferta avantajoasă pentru clienţii care se orientează spre case eficiente din punct de vedere energetic, fie că este vorba de un apartament sau de o casă cu curte.

  • Creditul imobiliar are următoarele caracteristici:
    Dobânda: variabilă de 5,19% pe an şi fixă de 6% (în primii 7 ani), apoi variabilă;
  • Valoare: între 5.000 şi 300.000 EUR (echivalentul în lei);
  • Perioada: între 3 şi 30 de ani;
  • Garanţie: ipoteca de rang 1 instituita asupra imobilului achiziţionat sau asupra unor bunuri imobile aflate în proprietatea solicitantului sau a unor terţi;
  • Avans:15%-35% din valoarea imobilului, în funcţie de zona şi localitate;
  • Asigurare: obligatorie pentru imobilul adus în garanţie, cesionata în favoarea băncii.

În agenţiile Raiffeisen Bank clienţii pot obţine rapid preaprobarea financiară pentru aceste credite imobiliare cu actul de identitate, fără documente de venit, valabilă 90 de zile, timp în care pot căuta casa pe care şi-o doresc.

COMMENTS

WORDPRESS: 0
DISQUS: 0