Redport Capital anunță noul Director Financiar al grupului:  Oriol Casellas Deig

Redport Capital anunță noul Director Financiar al grupului: Oriol Casellas Deig

Grupul Redport Capital, fondat în anul 2016 de Cosmin Savu-Cristescu și specializat în construcţii, investiţii, dezvoltare şi management de proiecte imobiliare, anunță numirea lui Oriol Casellas în funcția de Director Financiar.

Numirea lui Oriol Casellas în funcția de Director Financiar al Redport Capital vine ca o completare importantă a echipei de conducere a holdingului, consolidând expertiza și resursele interne dedicate strategiilor de creștere și diversificare a portofoliului de investiții. Expertiza și experiența lui Oriol Casellas vor fi integrate cu o viziune strategică bine definită și un angajament ferm pentru a aduce contribuții semnificative la succesul holdingului.

Sunt onorat să mă alătur echipei Redport Capital și entuziasmat de oportunitatea de a contribui la succesul companiei. Cred cu tărie că, împreună cu echipa de profesioniști din cadrul Redport Capital, vom reuși să atingem obiectivele noastre de creștere accelerată.”, declară Oriol Casellas, Financial Director al Redport Capital.

Oriol Casellas deține atât funția de Director Financiar, cât și cea de membru in Consiliul de Administrație, cu un rol important în definirea și implementarea strategiei grupului în vederea dezvoltării cu succes a tuturor proiectelor prezente și viitoare.

Întâmpinăm cu bucurie cel mai nou membru al echipei noastre în această etapă importantă a dezvoltării companiei. Experiența sa bogată și abilitățile sale de conducere vor fi esențiale în implementarea planurilor noastre de creștere și consolidare a poziției Redport Capital pe piața dezvoltărilor rezidențiale sustenabile și cu grijă pentru viitorii membrii ai comunității.”, declară Cosmin Savu-Cristescu, Managing Director al Redport Capital.

Absolvent al cursurilor de MBA și management ESADE din Barcelona, Oriol Casellas și-a început cariera sa profesională în domeniul bancar în Belgia, iar apoi s-a alăturat sectorului imobiliar din Spania unde a contribuit la dezvoltarea de proiecte rezidențiale, retail, servicii medicale și leisure. În anul 2005 și-a făcut intrarea pe piața imobiliară din România, când a fost numit General Manager pentru Europa de Est a companiei spaniole Harmonia Grupo Immobiliario.

Apreciat pentru implicarea sa activă în dezvoltarea pieței imobiliare din România, Oriol Casellas are o experiență de peste 20 ani în domeniu, acumulați în funcții de conducere pentru proiecte financiare și imobilare atât în România, cât și în Polonia. Printre care cele mai recente funcții deținute se numără cea de CEO al Meta Estate Trust, între 2021-2023, perioadă în care compania a investit în peste 20 de proiecte real estate din țară, cât și Development Manager în cadrul Veranda Mall, poziție ocupată în perioada 2012-2021. 

Grupul Redport își afirmă angajamentul constant pentru inovare, fapt dovedit de rezultatele obținute în anul 2023, când Redport Capital a livrat și vândut integral Faza II a proiectului The Level Apartments și a tranzacționat peste 200 de unități în cadrul tuturor proiectelor grupului. Anul 2024 reprezintă o nouă etapă, urmând să fie demarate contrucțiile pentru Faza III din proiectul The Level Apartments, dar și Infinity Nord, unul dintre cele mai mari proiecte de regenerare urbană din București, o adevărată destinație pentru Nordul Capitalei.

COMMENTS

WORDPRESS: 0
DISQUS: 0