Romanian Conference World Health Organization va avea loc la UBB Cluj Napoca, în perioada 1-3 aprilie

Romanian Conference World Health Organization va avea loc la UBB Cluj Napoca, în perioada 1-3 aprilie

Grupul Organizatoric Romanian Conference  WHO anunță faptul că în perioada 1-3 aprilie 2022, în cadrul Universității Babeș-Bolyai din Cluj-Napoca, va avea loc a treia ediție a evenimentului Romanian Conference World Health Organization. RCWHO are ca scop educarea tinerilor în anumite domenii ale medicinei. Conferința este o simulare a întâlnirilor anuale ale Organizației Mondiale a Sănătății.

Proiectul își propune familiarizarea tinerilor cu evenimente de acest fel și ridicarea nivelului de conștientizare asupra problemelor din cadrul sistemului de sănătate.

În cadrul primei ediții, desfășurate la Ponderas Academic Hospital, au participat personalități de marcă precum Dr. Cătălin Copăescu, chirurg general și director medical al spitalului Ponderas, care face parte din rețeaua de sănătate Regina Maria, Dr. Cătălin Cîrstoveanu, șef al secției de Terapie Intensiva la spitalul Marie Curie, Dr. Coralina Chiriac, Co-fondator ARPI și specialistă in Psihoterapie Integrativă, Dr. Irina Manea, specialista in medicină nucleară și imagistică medicală, Ioana Goicea, psiholog specializat in psihoterapie cognitiv comportamentală și Manuela David, psihoterapeut specializat în psihologia adleriană. Posibilitatea de a interacționa activ cu asemenea personalități de anvergură a reprezentat pentru tineri un moment formativ definitoriu.

În cadrul celei de-a doua ediții, desfășurate la Facultatea de Farmacie “Carol Davila”, participanții au avut oportuitatea de a se implica activ în dicuții libere și workshop-uri cu medici specialiști. Printre invitați s-au numărat Dr. Wargha Enayati, fondator Regina Maria și Enayati Hospitals, Dr. Horațiu Moldovan, şeful Clinicii Universitare de Chirurgie Cardiovasculară de la Spitalul Floreasca şi consilier onorific al premierului, Doina Drăgănescu, Decan al facultății de Farmacie “Carol Davila”, Dr. Ovidiu Tudor, medic specialist in neurologie, Dr. Andreea Lefter, medic specialist în radiologie – imagistica medicala, Dr. Georgiana Bordei, medic primar ortodont.

Limba oficială a conferinței este engleza. Cât despre invitații acestei ediții, vor veni în fața auditoriului Dr. Florin Elec, șeful secției de transplant renal DIN Cluj, Domnul Andrei Tudor Ilie, Președintele Asociației Studenților Mediciniști din Cluj și mulți alții.

Pentru mai multe informații despre conferința găsiți pe site-ul roconferencewho.com și pe pagina de Instagram: @romanianconferencewho.

COMMENTS

WORDPRESS: 0
DISQUS: 0