Românii pot deveni acționari în noua companie Brădet Românesc, prin platforma Sprijina.ro

Românii pot deveni acționari în noua companie Brădet Românesc, prin platforma Sprijina.ro

Remus PakeiDupă ce Institutul Cantacuzino a anunţat că lactatele Brădet nu sunt la baza îmbolnăvirilor recente ale copiilor cu E.coli, patronul fabricii de lactate, Marius Badea, a anunțat decizia de a transforma compania Lactate Bradet SRL în Brădet Românesc S.A., unde orice român poate deveni acționar.

Astfel, valul uriaș de solidaritate a românilor cu brandul românesc Brădet, grav afectat de acuzațiile nefondate ale autorităților publice, se poate materializa prin subscriere pentru acțiuni ale noii companii sau sprijin financiar contra bonuri de cumpărături.

Proiectul ”Lactate Brădet devine Brădet Românesc S.A.” a fost publicat pe platforma românească Sprijina.ro în cursul zilei de ieri și a reușit să atragă, în doar două ore de la publicare, peste 30.000 de vizualizări. Proprietarul Brădet și-a propus să obțină exclusiv prin Sprijina.ro finanțări de 10 milioane lei, într-un interval de 60 de zile.

După strângerea capitalului, înființăm societatea pe acțiuni și în funcție de banii subscriși decidem: fie construim o fabrică nouă, fie extindem fabrica actuală. Eu personal mă voi implica pentru a realiza astfel cea mai mare fabrică de prelucrare a laptelui, cu capital integral românesc. Vom demonstra astfel că românii știu să fie uniți și să își apere propriile interese. Modalitatea de subscriere este simplă și total transparentă, fiind asigurată de platforma Sprijina.ro”, declară Marius Nicolae Badea.

Suntem mândri să fim alaturi de o companie 100% locală, de bună credință, care și-a demostrat nevinovăția cu onoare, în ciuda reacțiilor opiniei publice și a autorităților. Și avem șansa să le oferim tuturor românilor ocazia de a se implica în reconstrucția unui brand curat, românesc. Comunitatea poate schimba percepții, atitudini și, iată, soarta unei companii. Este nevoie doar de încredere, pe care Brădet a demonstrat că o merită”, declară Remus Pakei, Project Manager Sprijina.ro.

Românii sunt invitați să se implice concret, cu beneficii palpabile, în transformarea companiei, prin contribuții pe Sprijina.ro. Cei care optează pentru recompense în acțiuni pot contribui nelimitat, pornind de la suma de 100 lei. În același timp, se poate opta pentru achiziționarea de bonuri valorice pentru cumpărături de produse „Lactate Brădet” sau pur și simplu se poate oferi sprijin financiar personal pentru noul brand Brădet Românesc.

COMMENTS

WORDPRESS: 0
DISQUS: 0