Safety Broker:creştere peste estimări în 2012

asig1Ceea ce revista Piaţa Financiară a anticipat, premiind compania la finele anului trecut, este confirmat acum de realitate. Compania de brokeraj în asigurări Safety Broker a intermediat în anul 2012 prime de asigurare de peste 36,3 milioane euro, cu aproximativ 60% mai mult decât la nivelul anului 2011, depăşind cu circa 6 milioane euro obiectivele anunţate.

Din totalul subscrierilor realizate în 2012, poliţele de răspundere civilă auto (RCA) reprezintă circa 22,5 milioane euro, în timp ce subscrierile aferente asigurărilor auto CASCO s-au ridicat la 8,3 milioane euroa anuunţat compania într-un comunicat. “A fost un an al recordurilor pentru Safety Broker din toate punctele de vedere: creşterea extraordinară a business-ului, dezvoltarea reţelei teritoriale care acum acoperă întreaga ţară, consolidarea echipei de management, a forţei de vânzare, lansarea proiectului online goya.ro … De altfel, am început în forţă şi anul 2013, în care ne propunem să creştem cu cel puţin 22% intermedierile de asigurări şi să fim alături de clienţii noştri, ca întotdeauna”, a declarat Viorel Vasile, Managing Partner al Safety Broker.

“Ca şi strategie de dezvoltare, în 2013 am decis să lansăm noi platforme online și, de asemenea, să accesăm clienţii corporate – companii de talie medie şi mare – prin intermediul unei divizii dedicate acestui segment şi a unei echipe de profesionişti specializaţi în tehnicile de risk management: Safety Corporate”, concluzionează reprezentantul Safety Broker. Noua divizie va fi lansată cu ocazia Conferinţei Anuale Safety din 22-24 martie 2013.

Safety Broker este cel mai mare broker de asigurare independent cu capital local ce operează în România.

COMMENTS

WORDPRESS: 0
DISQUS: 0