-->

SAI Certinvest lansează un nou website ȋn relaţia cu investitorii săi

SAI Certinvest lansează un nou website ȋn relaţia cu investitorii săi

SAI Certinvest, prima societate independentă de administrare a fondurilor de investitii de pe piaţa de capital din România, anunţă lansarea unui nou site destinat informării, educării şi atragerii de investitori spre fondurile sale de investiţii. Noul website www.certinvest.ro face parte din strategia de transformare digitală a companiei şi este un prim pas de modernizare a interacţiunilor dintre SAI Certinvest şi investitori.

Cu o puternică ȋnţelegere a specificului pieţei locale, SAI Certinvest pune la dispoziţia investitorilor o vastă bibliotecă de informaţii acumulate de-a lungul celor aproape trei decenii de operaţiuni. Puteţi ȋnvăţa despre avantajele şi riscurile fondurilor de investiţii, strategii de planificare financiară ȋn funcţie de etapa de vârstă şi stilul de viaţă dorit, răspunsuri la cele mai frecvente ȋntrebări din domeniu. Investitorii au la dispoziţie analize detaliate privind performanţa fondurilor de investiţii administrate de către SAI Certinvest, dar şi posibilitatea de deschidere a unui cont 100% digital, ȋn doar căteva minute, din confortul fotoliului personal, prin intermediul platformei digitale InvestOnline. Secţiunea de blog oferă zeci de articole despre cum să evităm posibile riscuri investiţionale, cum să beneficiem de finanţări, mituri despre investiţii, dar şi strategii de diversificare a investiţiilor pentru optimizarea randamentelor.

“Certinvest.ro este cel mai important instrument ȋn comunicarea digitală cu investitorii, şi un prim pas din noua strategie de digital marketing. Ne propunem o experienţă superioară, modernă, ȋn toate punctele de interacţiune cu clienţii şi partenerii noştri de afaceri. Vom diversifica prezenţa şi frecvenţa ȋn social media pentru a deschide apetitul potenţialilor investitori spre portofoliile noastre” declară Alexandru Voicu, CEO SAI Certinvest.

Apărut ca răspuns la creşterea exponenţială a tendinţelor de informare, educare şi influenţare privind oportunitătile de investiţii prin intermediul canalelor digitale, certinvest.ro se doreşte a fi atât un portal educativ, cât şi un loc de întâlnire pentru pasionaţii pieţelor de capital şi pentru cei care caută să-şi formeze o strategie echilibrată de investiţii, conform profilului de risc şi obiectivele financiare pe termen lung.

COMMENTS

WORDPRESS: 0
DISQUS: 0