Schimbări în echipa de management a Ursus Breweries

Ursus Breweries anunță numirea lui Tiarnán Ó hAimhirgín în funcția de Vice Președinte Vânzări și Distribuție al companiei. Acesta preia din iunie coordonarea operațiunilor departamentului de la Krzysztof Andrzejewski.

Anterior numirii sale în cadrul Ursus Breweries, Tiarnán Ó hAimhirgín a deținut funcția de Director de Vânzări al Plzensky Prazdroj, compania din Republica Cehă parte a grupului SABMiller plc. ”Vasta experiență în domeniul vânzărilor și stilul personal de conducere, îl vor ajuta pe Tiarnán să obțină rezultate deosebite împreună cu echipa sa. După trei ani într-una dintre cele mai competitive și mai dezvoltate piețe pentru categoria bere din Europa, acesta se alătură echipei Ursus Breweries, pentru a ne susține în dezvoltarea unei culturi vibrante a berii în România. Ne bucurăm să îi urăm bun venit în companie”, a declarat Andrew Highcock, Președinte al Ursus Breweries.

Tiarnán Ó hAimhirgín este parte a echipei SABMiller din 2005, când a fost numit Trade Marketing Manager pentru Europa. În perioada noiembrie 2006 – iunie 2009 a fost Director General Pilsner Urquell Germania. Anterior venirii sale în cadrul grupului, a ocupat diferite poziţii în vânzări în mai multe companii din industria băuturilor alcoolice în Germania.

Noul Vice Președinte de Vânzări și Distribuție al Ursus Breweries, Tiarnán Ó hAimhirgín, este irlandez, are 41 de ani, este căsătorit și are trei copii.

COMMENTS

WORDPRESS: 0
DISQUS: 0