Schoenherr lansează colecția de articole cu teme juridice roadmap14

guido

Firma de avocatură Schoenherr lansează ediția a opta a publicației sale anuale roadmap: Înflorire, care conține 100 de contribuții din 13 țări ale Uniunii Europene și Turcia, acoperind 12 arii de practică ale dreptului.

Publicația, care constituie o privire de ansamblu asupra celor mai importante modificări legislative care afectează mediul de business din Europa Centrală și de Est, cuprinde articole atât în limba engleză, cât și în limba maternă a autorului/autorilor (http://roadmap2014.schoenherr.eu).

Roadmap14 a fost ilustrată de artista Suzan Batu, originară din Turcia, ale cărei lucrari reflectă principala temă a publicației.

“Înflorirea e strâns legată de rodire și de creștere. În domeniul afacerilor, să fii înfloritor presupune să profiți de oportunități, să îți asumi riscuri și să fii răsplătit pentru că ai făcut-o. Combinația de experiență și dorința de a reuși e ceea ce stimulează creativitatea în business și conduce la înflorire”, explică Guido Kucsko, partener al Schoenherr și creatorul seriei roadmap.

Schoenherr este o casa de avocatura europeana care numara peste 300 de avocati in birourile sale din Belgrad, Bratislava, Bruxelles, Bucuresti, Budapesta, Istanbul, Kiev, Ljubljana, Praga, Sofia, Varsovia, Viena și Zagreb. Schoenherr oferă consultanță juridică în toate domeniile dreptului de afaceri.

 

COMMENTS

WORDPRESS: 0
DISQUS: 0