Skanska lansează pachetul integrat ESG+ pentru spații de birouri   

Skanska lansează pachetul integrat ESG+ pentru spații de birouri  

Un spațiu de birou care să respecte principiile ESG, în concordanță cu schimbările pieței și cerințele UE, nu este doar o necesitate, ci și o valoare adăugată pentru angajați. Din acest motiv, Skanska oferă chiriașilor săi servicii care să îi ajute în crearea unor spații de lucru sustenabile și în procesul lor de raportare non-financiară.

ESG+ este un pachet de servicii oferit de Skanska, dezvoltat pe baza discuțiilor cu partenerii de business, cu scopul de a sprijini operațiunile și de a crește eficiența echipelor, cu accent pe grija față de mediu și “wellbeing”-ul angajaților.

Chiriașii, atât existenți, cât și potențiali, pot beneficia de experiența Skanska printr-un pachet integrat ESG+: de la crearea de spații functionale si ușor de utilizat până la solutii legate de amprenta de carbon și la raportarea elementelor legate de ESG.

“Într-o perioadă în care piața se schimbă rapid, iar cererile în zona de sustenabilitate sunt tot mai numeroase, nu mai este suficient doar să oferi un spațiu de birou. La Skanska, suntem conștienți de modul în care o abordare integrată a nevoilor chiriașilor poate crește valoarea reală, de aceea, pachetul nostru de servicii ESG+ nu este doar un răspuns la unele reglementări în domeniu, ci este un instrument care le permite partenerilor noștri să se concentreze pe ceea ce contează cel mai mult pentru ei: să-și dezvolte afacerea și să aibă grijă de sănătatea și binele echipelor lor.” afirmă Tamara Guleryuz, Leasing & Asset Manager Skanska.

Pachetul Skanska ESG+ acoperă mai multe arii de specialitate pentru a permite clienților săi să profite de întregul potențial al spațiilor de birouri proiectate la cele mai înalte standarde ESG. Acesta include inclusiv consiliere privind utilizarea sustenabilă a spațiului și activității educaționale. De exemplu, ESG+ va permite chiriașilor să învețe cum să economisească apă sau energie într-un mod facil. De asemenea, chiriasilor le va fi mai ușor să controleze și să optimizeze costurile asociate cu utilizarea biroului.

O parte foarte importantă a serviciului este și pachetul de informații furnizat ca parte a ofertei ESG+, care reprezintă un suport excelent pentru raportarea non-financiară.

Skanska România

Divizia de dezvoltare comercială Skanska România este un dezvoltator de clădiri de birouri inovatoare, future-focused și sustenabile. Compania construiește spații accesibile, pline de viață, care prioritizează siguranța și starea de bine a angajaților. Proiectele Skanska dețin certificările LEED, WELL Core & Shell și WELL Health-Safety Rating si Access4You, o confirmare a respectării principiilor dezvoltării sustenabile, ale eficienței energetice optime și ale asigurării unui mediu de lucru superior. Ca parte a Grupului Skanska, compania și-a început activitatea în România în anul 2011 și oferă spații de birouri realizate la cele mai înalte standarde de calitate în locații cheie din București, asigurând atât succesul cât și satisfacția clienților și investitorilor și aducând valoare comunităților locale.  

COMMENTS

WORDPRESS: 0
DISQUS: 0