Smart Hour – schimburi valutare la cursul BNR pentru clienţii Raiffeisen Bank

Smart Hour – schimburi valutare la cursul BNR pentru clienţii Raiffeisen Bank

În noile aplicaţii de mobile şi internet banking, Smart Mobile şi Raiffeisen Online, clienţii Raiffeisen Bank pot face schimburi valutare lei-euro sau euro-lei la cursul BNR valabil la data efectuării schimbului, pentru o oră, de la 10:00 la 11:00, de luni până vineri (Smart Hour). În Smart Hour, se pot schimba până la 1.500 euro/zi, între conturile proprii Raiffeisen Bank.
“Ne dorim să le oferim clienţilor cât mai multe produse şi servicii care să fie potrivite stilului lor de viaţă. Dincolo de plată ratelor în euro, clienţii noştri fac schimburi valutare lei-euro şi pentru cumpărături online sau pentru călătoriile pe care le fac în străinătate. Pot să vă spun că Smart Hour este doar unul dintre beneficiile pregătite în noile aplicaţii de mobile şi internet banking lansate anul acesta. Cu siguranţă vor mai urma şi altele” a declarat Cătălin Munteanu, director executiv Direcţia Clienţi Persoane Fizice, Raiffeisen Bank
Pentru a putea face schimburi valutare la cursul BNR valabil la data efectuării schimbului, clienţii Raiffeisen Bank pot să acceseze noul Smart Mobile, de pe orice smartphone iOS sau Android, sau noul Raiffeisen Online, de pe desktop. Noul Smart Mobile poate fi descărcat din Google Play sau AppStore, iar noul Raiffeisen Online poate fi accesat de pe site-ul raiffeisen.ro.
Utilizarea aplicaţii Smart Mobile şi Raiffeisen Online are 0 costuri pentru clienţii Raiffeisen Bank, care aleg unul dintre pachetele de cont curent ZERO Tot sau ZERO Simplu. Dacă nu au încă un cont de euro, pentru a beneficia de Smart Hour, clienţii îl pot deschide direct din noile aplicaţii. Mai multe informaţii despre pachetele de cont curent Raiffeisen Bank pot fi găsite pe site-ul raiffeisen.ro.
Peste 80% dintre clienţii Raiffeisen Bank fac zilnic schimburi valutare lei-euro sau euro-lei de până la 1500 euro. Banca a setat astfel o limită de tranzacţionare care să acopere nevoile majorităţii clienţilor băncii.
Ofertă specială Smart Hour este valabilă până la 29 noiembrie 2019. Cursul BNR în Smart Hour este cursul valutar publicat de Banca Naţională a României (BNR) considerat valabil pentru ziua efectuării schimbului. Calcularea şi publicarea cursurilor de schimb ale pieţei valutare din România de BNR se realizează în fiecare zi bancară, la ora 13:00, pe baza cotaţiilor afişate de societăţile bancare autorizate să efectueze operaţiuni pe piaţa valutară.
Raiffeisen Bank a intensificat, în ultimii ani, procesul de simplificare şi transformare digitală. A investit în noi tehnologii, pentru a pune bazele unei infrastructuri IT sigură şi flexibilă, şi lucrează la îmbunătăţirea modelului de lucru. Astăzi, banca le oferă clienţilor o suită de soluţii digitale de creditare, plăti online şi plăti cu telefonul care să răspundă nevoii clienţilor de a avea acces la servicii bancare oriunde, oricând. Raiffeisen Bank are peste 650.000 clienţi digitali care folosesc aplicaţiile Raiffeisen Smart Mobile şi Raiffeisen Online.
Raiffeisen Bank oferă servicii universale de banking pentru 2 milioane de clienţi persoane fizice, 92.000 de IMM-uri şi 5.700 de companii mari şi medii. Banca are aproape 5000 de angajaţi, peste 400 de agenţii în toată ţara, aproximativ 900 de ATM-uri, 250 de maşini multifuncţionale (MFM-uri) şi o reţea de 20.000 de POS-uri.

COMMENTS

WORDPRESS: 0
DISQUS: 0