Stație românească de biogaz

Prima stație românească de producere a energiei regenerabile în cogenerare, din biogaz este un proiect inițiat, dezvoltat și finanțat exclusiv de Holding-ul Genesis Biopartner. In cadrul proiectului, grupul CrisTim este beneficiar al energiei termice produse și livrate de către Stația de Biogaz și, în perspectivă, al managementului deșeurilor rezultate în urma procesului tehnologic al fabricii de mezeluri deținute de grupul CrisTim prin preluarea acestora și procesarea lor în vederea producerii de energie.

Parteneriatul dintre Genesis Biopartner și CrisTim a fost clădit prin identificarea unor obiective comune care oferă avantaje ambilor parteneri. Pentru Holding-ul Genesis Biopartner, avantajul a constat în posibilitatea de a produce energie regenerabilă în cogenerare, în timp ce CrisTim beneficiază de scăderea costului cu energia termică și gestionarea deșeurilor, protejând astfel mediul înconjurător.

CrisTim are ca obiective pentru anul în curs consolidarea business-ului de mezeluri și dezvoltarea fabricii de lactate din Comuna Boldești-Scăieni, județul Prahova. Astfel, proiectul stației de biogaz a trecut pe un plan secundar pentru companie, CrisTim reprezentând în acest moment un partener de suport pentru Holding-ul Genesis Biopartner.

COMMENTS

WORDPRESS: 0
DISQUS: 0