Storis a depășit ținta minima și a atras 505.000 Euro prin listarea pe SeedBlink, iar finanțarea rămâne deschisă până în 9 august

Storis a depășit ținta minima și a atras 505.000 Euro prin listarea pe SeedBlink, iar finanțarea rămâne deschisă până în 9 august

Storis, prima aplicație de audiobooks, e-books și podcasts în limba română, și-a depășit ținta minima și a atras investiții de 505.000 Euro, prin intermediul platformei de crowd-investing SeedBlink, iar finanțarea rămâne deschisă până în data de 9 august.

„Încrederea acordată de investitori ne propulsează tot mai aproape de lansarea publică a serviciului, din octombrie, dar și de expansiunea noastră internațională, ce va debuta, anul viitor, cu Estonia și Moldova. Listarea rămâne deschisă și pe parcursul următoarelor trei zile, iar potențialii investitori încă se pot alătura proiectului nostru cu ambiții globale, care democratizează și digitalizează cartea”, declară Cătălin Meșter, CEO, Storis.

Participarea la runda de investiții este deschisă oricărui utilizator înregistrat pe platforma SeedBlink, la https://investors.seedblink.com/projects/58, iar contribuția minimă la finanțare se situează la pragul de 2.500 de Euro.

Fondurile obținute prin listarea încă deschisă vor fi alocate astfel:

  • Dezvoltarea produsului: 22.9%
  • Crearea de conținut: 16%
  • Marketing: 35.5%
  • Cheltuieli cu personalul: 24.11%
  • Altele: 1.46%

Serviciul, evaluat la 3,9 milioane de Euro înainte de listarea pe platforma SeedBlink, este dezvoltat de o talentată echipă de tineri antreprenori români, cu focus pe minimalism, accesibilitate și streaming audio generos, de la ficțiune, până la afaceri, dezvoltare personală, mindfulness și meditație.

COMMENTS

WORDPRESS: 0
DISQUS: 0