Storis, aplicația de audiobooks, e-books și podcasts, mizează pe extindere internațională în 8 țări europene, până în 2026

Storis, aplicația de audiobooks, e-books și podcasts, mizează pe extindere internațională în 8 țări europene, până în 2026

  • Aplicația concepută în România va fi disponibilă, în primul val de expansiune, în Estonia și Moldova, până în 2022,
  • Germania, Italia, Franța, Spania, Polonia și Cehia sunt piețele vizate până în 2026,
  • Focusul aplicației se va axa, pentru fiecare piață, pe conținut în limba locală, dublat de cel în limba engleză.

Storis, prima aplicație de audiobooks, e-books și podcasts concepută în România, pregătește expansiunea internațională și vizează o prezență pe opt piețe europene, în afara României, până în 2026.

„Strategia noastră este simplă – ne propunem să avem cel mai mare catalog de cărți digitale din lume, în limba țării locale în care suntem prezenți, alături de limba engleză. Modul în care citim și învățăm se schimbă, iar consumul de carte trebuie integrat în stilul nostru de viață modern. În context, cel mai facil mod de a accesa informația digital rămâne, întotdeauna, în limba locală a fiecărui teritoriu. În perioada pandemiei, cererea de carte electronica a crescut accelerat, țările din planul nostru de extindere sunt gata să primească mai mult conținut de calitate, în limbă locală, iar noi vom fi gata să îl livrăm”, declară Cătălin Meșter, CEO, Storis.

Primul val de extindere va cuprinde Estonia și Moldova, teritorii în care aplicația va fi debuta până în 2022. Ulterior, șase piețe majore continentale – Germania, Italia, Franța, Spania, Polonia și Cehia – vor fi accesate, până în 2026.

Focusul aplicației se va axa, pentru fiecare piață în parte, pe conținut în limba locală – diferențiator major față de soluțiile existente în prezent, dublat de cel în limba engleză.

Storis are în derulare, în prezent, o rundă de finanțare, prin intermediul platformei de crowd-investing SeedBlink, cu scopul de a atrage 500.000 de Euro. Mai multe informații despre stadiul finanțării și procedura de participare la runda în desfășurare sunt disponibile la https://investors.seedblink.com/projects/58.

Participarea la runda de investiții este deschisă oricărui utilizator înregistrat pe platforma SeedBlink, iar contribuția minimă la finanțare se situează la pragul de 2.500 de Euro. Serviciul este evaluat la 3,9 milioane de Euro, înainte de listarea pe platforma SeedBlink

Storis este prima aplicație de audiobooks, e-books și podcast-uri în limba română, start-up partener al celor mai mari edituri din România. Serviciul grupează mii de titluri în limba română, ușurează accesul la informație și este disponibil utilizatorilor oriunde și oricând. Mai multe informații sunt disponibile pe www.storis.ro și www.facebook.com/storisromania.

COMMENTS

WORDPRESS: 0
DISQUS: 0