Suport pentru Clienții Afectați de Furtunile din Sud și Sud-Vestul Țării

Suport pentru Clienții Afectați de Furtunile din Sud și Sud-Vestul Țării

Asirom VIG, una dintre principalele companii de asigurări din România, dorește să exprime solidaritatea și sprijinul său pentru toți clienții afectați de recentele furtuni devastatoare care au lovit zona de sud și sud-vest a țării. 

În urma acestor evenimente meteorologice extreme, care au provocat pagube semnificative locuințelor și bunurilor personale ale clienților noștri, Asirom a luat măsuri imediate pentru a asigura suportul necesar și pentru a facilita procesul de soluționare a daunelor. 

“Suntem alături de clienții noștri în aceste momente dificile și ne angajăm să le oferim tot sprijinul necesar pentru a depăși aceste încercări. Prin mobilizarea Caravanei Asirom, dorim să asigurăm o prezență activă în zonele afectate și să facilităm un proces de despăgubire cât mai eficient și rapid,” a declarat Mădălin Roșu, Președinte al Directoratului Asirom Vienna Insurance Group.

Pentru a răspunde prompt nevoilor urgente ale celor afectați, Caravana Asirom a fost mobilizată și a pornit deja către zonele cele mai afectate. Echipele noastre de experți sunt pregătite să ofere asistență și suport clienților în procesul de evaluare și depunere a cererilor de despăgubire. 

Caravana Asirom va fi prezentă în județele Olt, Dolj, Gorj, Mehedinți și Caraș-Severin, oferind: Asistență personalizată : Echipele noastre de specialiști vor oferi consultanță clienților în vederea evaluării corecte a daunelor și a completării documentației necesare.

Procesare rapidă a cererilor: Vom asigura o soluționare rapidă a cererilor de despăgubire pentru a minimiza disconfortul și impactul financiar asupra clienților noștri.

Informații și suport: Vom furniza toate informațiile necesare privind pașii ce trebuie urmați și vom oferi suport constant pe tot parcursul procesului.

Asirom încurajează toți clienții afectați să notifice daunele online accesând https://asirom.ro/daune-online, să ne contacteze prin intermediul liniilor telefonice dedicate sau prin intermediul agențiilor noastre din teren pentru orice tip de asistență necesară. 

Pentru mai multe informații, vă rugăm să vizitați site-ul nostru oficial www.asirom.ro sau să ne contactați la numărul de telefon 021 9599.

COMMENTS

WORDPRESS: 0
DISQUS: 0