Ţiriac Leasing participa la Salonul Auto Bucureşti şi Accesorii 2019

Ţiriac Leasing participa la Salonul Auto Bucureşti şi Accesorii 2019

În perioada 10 – 20 octombrie 2019, Tiriac Leasing oferă promoţii speciale pentru vizitatorii Salonului Auto Bucureşti şi Accesorii 2019: 4 plinuri de combustibil gratuite şi oferte pentru mărcile Hyundai, Mercedes-Benz, Land Rover şi Jaguar la încheierea contractelor de leasing financiar.
Oferta promoţională ce include 4 plinuri de combustibil gratuite, în limita a 250 EUR cu TVA inclus, poate fi accesată la aplicarea dosarelor de leasing pentru orice marcă de autovehicul şi se cumulează cu restul promoţiilor în curs. Condiţia este că dosarul să intre în analiza până la data de 20 noiembrie şi să fie încheiat în baza unei oferte primite în cadrul Salonului Auto Bucureşti şi Accesorii 2019.
De asemenea, în cadrul evenimentului auto, Tiriac Leasing aduce oferte speciale pentru mărcile: Hyundai, Mercedes-Benz, Land Rover şi Jaguar.
La încheierea contractelor de leasing financiar pentru modelele Hyundai, clienţii Tiriac Leasing obţin dobânda preferenţială, 3 revizii cadou şi asigurare CASCO gratuită timp de 6 luni la o perioadă de finanţare de minim 36 de luni.
În cazul ofertelor pentru autoturismele Mercedes-Benz, vizitatorii salonului se bucura de dobândă preferenţială şi asigurare CASCO gratuită timp de 6 luni la accesarea finanţării pe o perioadă de minim 36 de luni.
Totodată, contractele de leasing financiar aferente mărcilor Jaguar şi Land Rover beneficiază de 0,99% dobânda şi asigurare CASCO gratuită timp de 6 luni la finanţările pe un an.
Ofertele prezentate în cadrul salonului se adresează persoanelor juridice şi persoanelor fizice autorizate.
Consultanţii de vânzări ai companiei Ţiriac Leasing vor fi prezenţi, pe toată durata derulării evenimentului, pentru consiliere şi informaţii suplimentare, în standul Ţiriac Auto.

COMMENTS

WORDPRESS: 0
DISQUS: 0