Tradeville lansează platforma Ulise pentru investiţii financiare

Tradeville lansează platforma Ulise pentru investiţii financiare

Tradeville, un lider de piață în tranzacționarea online la bursă în România, lansează Ulise.ro. Plaforma este un agregator de idei investiționale, prezentate dintr-o perspectivă complet nouă, menită să facă mai ușor de înțeles și de acceptat investițiile financiare.

Fie că este vorba despre industrii care au potențialul de a schimba complet lumea (de la Genetică sau Inteligenţă Artificială la Internet of Things), fie despre responsabilitatea socială a companiilor, Ulise.ro simplifică investiția financiară prin oferirea unei colecții extinse de fonduri de investiţii listate (ETF-uri), construite exact în jurul acestor concepte.

Ulise.ro elimină nevoia ca cineva interesat de Inteligența Artificială, de exemplu, să fie nevoit să determine pe cont propriu care sunt cele mai potrivite astfel de companii în care să investească. Astfel, Ulise.ro permite investiția directă și facilă în fonduri listate pe marile burse internaționale, reunite pe platformă în domeniul Inteligența Artificială, care au expunere pe cele mai potrivite companii din acest sector.

“Fiecare client este diferit, are aşteptări diferite de la bani şi de la viaţă şi, prin www.ulise.ro, am dorit să conectăm valorile personale ale clienţilor noştri cu obiectivele lor financiare. Fie că dorește să investească în companii care pun accent pe protecția mediului şi a angajaţilor, sau vrea să țină pasul cu ultimele descoperiri revoluționare din tehnologie sau medicină, clientul are la îndemână ETF-uri potrivite”, a declarat Mihaela Bîciu, Director General Tradeville.

Catalogul de fonduri disponibil pe Ulise.ro este unul vast, acestea fiind administrate de membri ai unor grupuri financiare de încredere: Deutsche Bank, Vanguard, BlackRock, J.P. Morgan, etc.

Dincolo de platforma în sine, Tradeville pune la dispoziția investitorilor o echipă întreagă, inclusiv un Live Chat, la care un specialist răspunde în maxim 2 minute la orice solicitare, precum și accesul în circuitul știrilor despre piață, alertelor și rapoartelor, pentru a vedea cum le sunt influențate deținerile de evoluția pieței.

COMMENTS

WORDPRESS: 0
DISQUS: 0