Transylvania College intenționează să strângă fonduri de 70.000 euro pentru bursele elevilor excepționali

Transylvania College intenționează să strângă fonduri de 70.000 euro pentru bursele elevilor excepționali

Transylvania College Charity Ball, un eveniment organizat de instituția de învățământ Transylvania College și aflat anul acesta la cea de-a 15-a ediție, își propune să strângă fonduri în valoare de 70.000 de euro, pentru susținerea burselor de studii în anul școlar 2015-2016 a 10 elevi de liceu cu rezultate excepționale. Un procent de 25% din suma totală necesară pentru acoperirea burselor urmează să fie asigurat din fonduri susținute de Fundația Transylvania College.

De-a lungul timpului, Fundația Transylvania College a oferit accesul a peste 100 de elevi la o educație de excelență, Transylvania College Charity Ball fiind principala sursă de finanțare pentru bursele elevilor, prin contribuțiile sponsorilor și ale donatorilor prezenți la acest eveniment.

Valoarea totală a burselor în cele 14 ediții a ajuns la peste 500.000 de euro, iar rezultatele sunt vizibile. Elevii bursieri absolvenți au fost acceptați la universități de prestigiu din Europa și din Romania, precum sunt University of Southampton sau City University London.

Bursele care vor fi susținute din fondurile strânse în cadrul ediției din acest an a balului de caritate organizat de Transylvania College se adresează în special elevilor de liceu. Un procent de 25% din suma totală necesară pentru acoperirea burselor va fi asigurat din fonduri susținute de Fundația Transylvania College.

În ceea ce privește participanții la bal, aceștia vor fi la ediția din acest an atât părinți ai elevilor înscriși la Transylvania College, cât și prieteni ai școlii, precum membrii ai comunității clujene, oameni de afaceri, personalități cunoscute la nivel național și ambasadori recunoscuți ai educației, precum Teodora Enache.

Anul trecut, Transylvania College Charity Ball a reunit 240 de invitați, iar pentru anul acesta sunt așteptați cel puțin la fel de mulți.

Evenimentul va fi moderat de Mihaela Tatu și este structurat în două părți: o primă parte caritabilă, concretizată printr-o donație inițială, participarea la licitațiile live, silent și la tombolă, care include totodată o serie de momente speciale precum un recital susținut de Teodora Enache, o reprezentație de balet susținută de artiști consacrați ai Operei Naționale Române din Cluj-Napoca și sculptură în sârmă (art bending), realizată live de artistul Paul Chiș; a doua componentă va fi petrecerea dedicată invitaților, care o va avea în centru pe Alexandra Ungureanu.

Anul acesta, a fost lansată o provocare în rândul elevilor, astfel încât fiecare clasă să confecționeze sau să decoreze un obiect care va fi expus pentru licitația silent – măsuță de mic-dejun, cutii, cuier, set de linguri etc. Este vorba de aproximativ 30 de obiecte decorate în timpul orelor de artă, care au ca temă culoarea.

Evenimentul se va desfășura în sala Transylvania FORUM din cadrul Transylvania College și va avea loc pe 14 noiembrie 2015.

 

COMMENTS

WORDPRESS: 0
DISQUS: 0