Trei noi premii pentru Țuca Zbârcea & Asociații în cadrul galei „Romanian Legal Awards”

Trei noi premii pentru Țuca Zbârcea & Asociații în cadrul galei „Romanian Legal Awards”

Publicația LegalMarketing.ro a organizat gala „Romanian Legal Awards” în cadrul căreia au fost oferite 36 de trofee celor mai activi jucători din piața de consultanță din România. Țuca Zbârcea & Asociații a fost premiată pentru activitatea în domeniile Energy, TMT și Tax. „Romanian Legal Awards”, organizată de LegalMarketing.ro, a celebrat performanțele avocaților și societăților de avocatură în diverse domenii de practică. Astfel, șase trofee speciale și 30 de trofee aferente ariilor de practică au fost acordate cu reușite notabile în anul 2020.

Țuca Zbârcea & Asociații a fost distinsă cu trei premii pentru succesele înregistrate în domeniile Energie, Tax și Telecom/Media/IT (TMT).

Potrivit organizatorilor, premiul pentru Energie a fost acordat în considerarea implicării în unele dintre cele mai reprezentative proiecte din sectorul energetic în anul 2020, avocații Țuca Zbârcea & Asociații oferind consultanță juridică de specialitate, precum și reprezentare în litigii complexe, inclusiv arbitraje interne și internaționale, companiilor active în domeniul energiei, petrol și gaze, minerit etc. Trofeul a fost înmânat avocatelor Irina Moinescu, Partner în cadrul departamentului de Energie și Christina Vlădescu, Partener în cadrul departamentului de Litigii, având o cazuistică bogată în reprezentarea companiilor din sectorul energiei și petrol/gaze în litigii complexe.

Premiul aferent ariei TMT a fost oferit pentru activitatea avocaților specializați în telecom, media și IT (TMT) care, pe parcursul anului trecut, au gestionat numeroase proiecte din aceste sectoare, oferind servicii de asistență juridică unora dintre cele mai importante companii de tehnologie, IT și mass-media. Trofeul i-a fost înmânat lui Cătălin Băiculescu, Partener specializat în TMT și unul dintre coordonatorii practicii în acest domeniu.

Premiul pentru activitatea în domeniul Tax a fost acordat pentru dezvoltarea susținută a practicii fiscale din cadrul diviziei Țuca Zbârcea & Asociații Tax din ultimele 12 luni, constând atât în creșterea numărului de clienți și de proiecte specifice, precum și în consolidarea echipei de consultanți fiscali prin recrutări și promovări interne, dar și pentru colaborarea tot mai strânsă cu Andersen, cea mai mare asociere globală de firme de avocatură și consultanță fiscală. Trofeul i-a revenit lui Alexandru Cristea, Tax Partner și coordonatorul proiectelor Țuca Zbârcea & Asociații Tax.

Cele trei premii decernate în cadrul „Romanian Legal Awards” se adaugă listei de distincții interne și internaționale obținute de echipa Țuca Zbârcea & Asociații în 2021, printre cele mai recente numărându-se: premiul Tranzacția Anului în România (”Deal of the Year Award for Romania”) în cadrul galei Deals of the Year Awards/DOTY, CEE Legal Matters 2021; premiul Litigiul de Impact al Anului (”Impact Case Award”) în cadrul galei Benchmark Litigation Europe Awards, Euromoney Legal Media Group 2021; premiul Firma de Avocatură a Anului: România în domeniul Litigii și Arbitraje (”Dispute Resolution Law Firm of the Year Award”) în cadrul galei Benchmark Litigation Europe Awards, Euromoney Legal Media Group 2021; premiul Firma de Avocatură a Anului din România (”Law Firm of the Year: Romania”) în cadrul galei IFLR Europe Awards 2021.

COMMENTS

WORDPRESS: 0
DISQUS: 0