Uită de mașini electrice și smartphone-uri. Un soup maker a fost ales gadget-ul anului în 2021

Uită de mașini electrice și smartphone-uri. Un soup maker a fost ales gadget-ul anului în 2021

Soup maker-ul Clarity de la brandul britanic Morphy Richards, un detergent organic și o priză smart au fost votate printre cele mai bune 50 de produse ale anului 2021, într-un top realizat de asociația independentă a consumatorilor din UK, Which?. Deși a concurat alături de cele mai noi tablete, mașini electrice și smartwatch-uri, soup maker-ul Clarity, aparatul care le-a furat inimile britanicilor, a fost declarat câștigătorul surpriză al topului anual, cucerind juriul cu abilitatea de a prepara supe cremă perfecte în doar 21 de minute, în propria bucătărie.

În fiecare an, experții evaluatori din Marea Britanie testează mii de produse pe durata a 12 luni, printre care smarphones, saltele, mașini de spălat, scaune ergonomice, mașini electrice, pentru a realiza o listă scurtă de 50 de produse care să ușureze viața consumatorilor. Ținând cont de criterii precum inovația, sustenabilitatea și raportul calitate-preț, juriul a votat un soup maker care prepară supe cremă pentru patru persoane în doar 21 de minute drept câștigătorul anului 2021.

Potrivit evaluatorilor, soup makerul care le-a furat inimile este cu mult peste alte gadgeturi asemănătoare pe care le-au testat, aparatul Clarity de la brandul britanic Morphy Richards „apropiindu-se de perfecțiune”.

Harry Rose, Editor Which? magazine, a declarat: “Cum reușește un soup maker să bată ultimele gadgeturi smart și mașini electrice de pe piață și să fie încoronat produsul anului? Făcându-și treaba într-atât de bine încât se apropie de perfecțiune – ceva către care orice produs ar trebui să aspire. Lista de produse testate în 2021 a dorit să acopere aproape orice domeniu de interes, fie că ești în căutarea celui mai bun raport calitate-preț, produse prietenoase cu mediul sau cea mai recentă inovație în tehnologie”.

În România, soup makerul Clarity poate fi comandat de pe https://www.morphyrichards.ro/501050-aparate-soup-maker/p

Lista completă: https://www.which.co.uk/news/2021/12/the-which-top-50-products-of-the-year-2021/

COMMENTS

WORDPRESS: 0
DISQUS: 0