UniCredit a consiliat Dacia Plant în procesul de vânzare a pachetului majoritar către CERES Pharma

UniCredit a consiliat Dacia Plant în procesul de vânzare a pachetului majoritar către CERES Pharma

UniCredit a consiliat acționarii Dacia Plant, companie românească cu produse naturale inspirate din rețetele tradiționale*, cu privire la vânzarea pachetului majoritar de acțiuni către CERES Pharma, o companie belgiană activă în dezvoltarea și distribuția de medicamente, dispozitive medicale, biocide, produse cosmetice, cu accent în special pe produsele naturale*. Finalizarea tranzacției este supusă aprobării  Consiliului Concurenței. 

Alexandra Popa, Director al Departamentului de Corporate Finance Advisory în cadrul UniCredit Bank: 

„Ne bazăm pe platforma noastră de consultanță pan-europeană pentru a oferi expertiză strategică și o cunoaștere profundă a pieței locale, în beneficiul clienților noștri. Succesul acestei tranzacții de importanță strategică, în care suntem mândri că i-am asistat pe cei doi antreprenori români, este o dovadă în acest sens. Suntem recunoscători că am avut ocazia să îi consiliem pe cei doi asociați pe parcursul acestei tranzacții și că ne-au ales ca parteneri în unul dintre cele mai importante momente din activitatea lor profesională.”

Călin Ianța și Radu Ionescu Heroiu, acționari Dacia Plant: „Echipa Corporate Finance Advisory UniCredit Bank coordonată de către Alexandra Popa a avut rol de pilon principal în bunul demers al tuturor procedurilor, precum și în negocierea clauzelor comerciale. Am simțit că avem în UniCredit un partener experimentat cu o capacitate dezvoltată de înțelegere a bussinesului și a pieței în care activăm. Le suntem foarte recunoscători pentru abordarea pe care au avut-o, pentru încrederea pe care ne-au oferit-o și pentru tot profesionalismul de care au dat dovadă în acestă tranzacție”.

COMMENTS

WORDPRESS: 0
DISQUS: 0