UniCredit Consumer Financing dă undă verde la creditarea pentru aparatură eficientă energetic

UniCredit Consumer Financing dă undă verde la creditarea pentru aparatură eficientă energetic

UniCredit Consumer Financing adaugă portofoliului său de produse de creditare Creditul Verde fără ipotecă. Noua ofertă financiară propune o dobândă mai avantajoasă față de ofertele de dobânzi standard aplicate creditelor de realizări personale clienților persoane fizice care doresc să achiziționeze produse sau tehnologii care îndeplinesc standardele de performanță tehnică ridicate definite de Banca Europeană pentru Reconstrucție și Dezvoltare (BERD). Lista produselor eligibile poate fi consultată pe http://technology-ro.ebrdgeff.com, printre acestea fiind incluse aparate electrocasnice precum aparate de aer condiționat sau combine frigorifice cu eticheta energetică A++ sau A+++, sisteme de iluminare cu LED, centrale termice pe biomasă sau pe gaz, ferestre și uși eficiente energetic cu valoarea U≤1,3 W/m2K p și multe altele.

“Prin Creditul Verde fără ipotecă se pot contracta sume între 1.500 și 100.000 de lei cu dobânzi reduse cu 2,5 puncte procentuale față de dobânzile noastre standard pentru creditele de realizări personale. Astfel, dorim să răspundem nevoilor actuale ale societății în care trăim și să le oferim clienților noștri lucruri care contează pentru ei”, a declarat Borislav Guenov, Președintele Directoratului UniCredit Consumer Financing.

De exemplu, pentru un Credit Verde fără ipotecă în valoare de 100.000 lei, pe 60 de luni, rata dobânzii anuală fixă este 9,49% și valoarea ratei lunare este 2.312,52 lei (pentru rate egale), valoarea totală plătibilă 138.751,09 lei, DAE 14,62%. Creditul nu are costuri de administrare, clientul având de achitat un comision de analiză a dosarului de 250 de lei, doar în cazul aprobării creditului. Oferta este valabilă în cazul contractării creditului cu asigurare de viață cu prima finanțată (0,15% din suma împrumutată înmulțită cu perioada de creditare) emisă de Generali România Asigurare Reasigurare SA prin intermediul UniCredit Consumer Financing IFN SA*, atașată creditului.

Facilitatea din România, în contextul căreia UniCredit Consumer Financing oferă această finanțare, este un produs al Băncii Europene pentru Reconstrucție și Dezvoltare (BERD), în cooperare cu Green Economy Financing Facility (GEFF), Fondul Global de Mediu și TaiwanICDF, Fondul Internațional de Cooperare și Dezvoltare din Taiwan.

COMMENTS

WORDPRESS: 0
DISQUS: 0