UniCredit Consumer Financing lansează Creditul Celsius pentru gălăţeni

UniCredit Consumer Financing lansează Creditul Celsius pentru gălăţeni

Pentru a veni în întâmpinarea locuitorilor Municipiului Galaţi care doresc să îşi monteze sisteme independente de încălzire şi apă caldă, UniCredit Consumer Financing introduce o ofertă specială de finanţare, în parteneriat cu importanţi distribuitori locali de echipamente şi materiale pentru instalaţii termice.

Pe perioada de valabilitate a ofertei, clienţii pot achiziţiona direct din magazinele partenere centrale, boilere sau alte materiale conexe în 24 de rate (fixe) fără dobândă şi fără alte costuri de finanţare prin Creditul Celsius, a cărui valoarea maximă poate fi de 30.000 de lei. Detalii complete privind această ofertă sunt disponibile http://ucfin.ro/.

Oferta vine în contextul în care, începând cu data de 1 mai 2017, un număr semnificativ de familii sau persoane care locuiesc la apartament în Municipiul Galaţi nu vor mai fi alimentate cu energie termică în sistem centralizat. 

Ca parte a Grupului UniCredit, ne-am asumat misiunea de a face clienţilor noştri viaţa mai uşoară şi de a le oferi acestora produsele şi serviciile potrivite, în momentul şi locul potrivit lor. Oferta pe care o lansăm acum pentru locuitorii din Municipiul Galaţi vine ca răspuns la o nevoie cu care aceştia se confruntă, punându-le astfel la dispoziţie o soluţie foarte eficientă din punct de vedere al costurilor şi simplu de accesat, direct în magazinele partenere”, a declarat Claudia Nica, Şef Departament Strategie Business şi Dezvoltare în cadul UniCredit Consumer Financing.

Oferta este valabilă în perioada 24 aprilie – 30 septembrie 2017 şi este disponibilă pentru achiziţii efectuate în magazinul Dedeman din Galaţi şi la principalii comercianţi locali de profil, printre care Uniterm, Reno, Becon Instal, Instalterm sau LMS Service Instal, cu care UniCredit Consumer Financing a încheiat în acest scop noi parteneriate.

COMMENTS

WORDPRESS: 0
DISQUS: 0